انتقاد شدید اللحن دیده بان حقوق بشر از امارات
مهر
|
بینالملل
|
یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 17:09
دیده بان حقوق بشر سازمان ملل ضمن انتقاد شدید اللحن از امارات از پاپ خواست که در سفر به این کشور به مقامات اماراتی برای توقف نقض حقوق بشر در یمن و پایان سرکوبگری داخلی فشار وارد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، دیده بان حقوق بشر سازمان ملل از پاپ فرانسیس خواست که در سفرش به امارات بر دولت این کشور برای توقف نقض فراوان حقوق بشر از سوی نیروهای اماراتی در یمن و نیز پایان دادن به سرکوب مخالفان داخلی فشار وارد کند.
دیده بان حقوق بشر بیان کرد: امارات نقش بارزی در عملیات نظامی ائتلاف تحت رهبری عربستان در یمن دارد.
از مارس ۲۰۱۵، ائتلاف ضد یمن منازل و بازارها و مدارس را هدف قرار داده و مانع از رسیدن کمک های بشردوستانه شده و از بمب های خوشه ای ممنوعه در سطح گسترده ای استفاده کرده است.
مقامات اماراتی آزادی بیان را به طور مداوم مورد تعدی قرار داده و هنوز کارگران مهاجر در معرض خطر کار اجباری قرار دارند.