پیش از انقلاب هیچ راه آسفالته روستایی نداشتیم/ بهخدمتگیری 4 متخصص طب اورژانس برای نخستین بار
رئیس اداره راه و شهرسازی قوچان با بیان این نکته که پیش از انقلاب هیچ راه روستایی نداشتیم، گفت: اما امروز 326 کیلومتر راه روستایی آسفالته در این شهرستان داریم.

رئیس اداره راه و شهرسازی قوچان با بیان این نکته که پیش از انقلاب هیچ راه روستایی نداشتیم، گفت: اما امروز 326 کیلومتر راه روستایی آسفالته در این شهرستان داریم.
به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، نشست بررسی دستاوردهای انقلاب در قوچان بههمت بسیج رسانه در سالن اجتماعات فرمانداری قوچان با حضور جمعی از مسؤولان برگزار شد.
رئیس سازمان بسیج خراسان رضوی در این مراسم با اشاره بهاین نکته که کاروان بسیج رسانه برای اولین بار است که در کشور تشکیل شده است، گفت: ایده تشکیل این کاروان در مشهد شکل گرفت و برخی از مسؤولان استان هم اقدام بههم افزایی بهمنظور رساندن دستاوردهای انقلاب بهمردم کشور و خاصه جوانان کردند.
عباس محمدیان ادامه داد: چهلمین سالروز پیروزی انقلاب، بهانهای شد برای همافزایی دستگاهها، بنابراین ضرورت دارد امروز فارغ از نگاه گروهی، بهدستاوردهای انقلاب بپردازیم.
وی تاکید کرد: رشد سریع انقلاب، قطعا زلزله هم دارد، اما قطار انقلاب حرکت کرده است وهمه مسؤولان باید در این قطار خدمت کنند.
رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی مسافران و قهرمانان اصلی این قطار را مردم دانست و ضمن تاکید بر این موضع که ایران یکی از آزادترین کشورها محسوب میشود، ادامه داد: امام فرمودند «گندم بکارید، حمایت درو کنید».
محمدیان در ادامه سخنان خود ضمن بیان این نکته که آیندهنگری انقلاب برای دشمنان ترس داشته است، خاطرنشان کرد: قوچان شهری است که 700 شهید بهانقلاب تقدیم کرده، روزگاری این شهر حتی یک صنعت هم نداشت، اما امروز دارای چندین صنعت است.
وی ضمن یادآوری این موضوع که متاسفانه نسل دهه 70 و 80 با انقلاب بیگانه هستند، تصریح کرد: متاسفانه فاصله مسؤولان از مردم افزایش یافته و این کاروان آمده که این فاصله را کاهش دهد.
رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: بزرگترین کانالها در فضای مجازی در قوچان است که میتوان از این فضا برای مخابره پیام و دستاوردهای انقلاب بهره برد.
محمدیان با بیان این موضوع که دهه چهارم انقلاب دهه تثبیت است، تصریح کرد: تا رسیدن به قله راه کمی مانده است.
کمتر از 4 درصد روستاهای شهرستان با تانکر، آبرسانی میشوند
در ادامه رئیس اداره آبفای روستایی قوچان گفت: درصد برخورداری کشور در خصوص آبفای روستایی در شهرستان از پنج درصد به 87 درصد رسیده است.
هادی بهمنیار با بیان اینکه آمار منابع آبی از 6 منبع آبی قبل از انقلاب به 96 منبع آبی و 76 حلقه چاه رسیده است، حجم مخازن آب قبل از انقلاب را کمتر از 400 متر مکعب دانست و تصریح کرد: در حال حاضر این میزان بهبیش از 14 هزار متر مکعب رسیده است.
وی افزد: همچنین شبکه توزیع آب از 31 کیلومتر قبل از انقلاب به 523 کیلومتر افزایش یافته است.
رئیس اداره آبفای روستایی قوچان ضمن بیان اینکه تعداد روستاهای زیرپوشش از 6 مورد به 100 روستا افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: کمتر از چهار درصد روستاهای این شهرستان با تانکر، آبرسانی میشوند.
وجود بیش از 4 هزار فیبر نوری در قوچان
در ادامه این نشست، رئیس اداره مخابرات قوچان نیز با بیان این نکته که تعداد خطوط این شهرستان از 400 خط به 70 هزار خط رسیده است، گفت: از نظر پهنای باند و حجم تلفن از برخی از شهرستانهای استان جلوتر هستیم.
علی اصغر شعبانیان ادامه داد: پیش از انقلاب خبری از فیبر نوری نبود، امروز امروز بهصورت رایگان این امکان را در اختیار مشترکان میگذاریم.
وی ضمن اشاره بهاین نکته که در حال حاضر 4 هزار و 500 کیلومتر فیبر نوری در قوچان کشیده شده است، عنوان کرد: همچنین کلیه سایتهای شهرستان تریجی و فورجی هستند.
قوچان جزو دو شهرستان برتر استان در حوزه برقرسانی
در ادامه معاون اداره برق قوچان نیز گفت: در این شهرستان تعداد ترانسفورماتورهای توزیع برق از 60 مورد پیش از انقلاب بهبیش از 1000 مورد، افزایش یافته است.
محمد زواریان تعداد مشترکین برق در شهرستان را پیش انقلاب 7 هزار مورد و در حال حاضر بیش از 77 هزار نفر دانست و ادامه داد: در حوزه روستایی از 16 روستای برقدار پیش از انقلاب بهبیش از 208 روستای برقدار رسیدهایم.
وی تعداد خانوارهای زیرپوشش پیش از انقلاب را 3 هزار مورد و پس از انقلاب را 18 هزار مورد خواند و متذکر شد: رویکرد ما در صنعت برق، استفاده از تکنولوژیهای نوین و بهرهگیری از تجهیزات نو بوده، همچنین قوچان جزو چهار قطب اتوماسیونی در استان است.
معاون اداره برق قوچان ادامه داد: در حوزه خط گرم فرمان از نزدیک، جزو سه شهرستان استان فعال در این حوزه هستیم.
زواریان گفت: قوچان جزو دو شهرستان برتر استان در حوزه برقرسانی انتخاب شده است.
پیش از انقلاب هیچ راه روستایی نداشتیم
رئیس اداره راه و شهرسازی قوچان با بیان این نکته که پیش از انقلاب هیچ راه روستایی نداشتیم، گفت: اما امروز 326 کیلومتر راه روستایی آسفالته در سطح شهرستان داریم، همچنین، 96 درصد روستاهای شهرستان از راه آسفالته بهرهمند هستند.
برات محمد فتحی اضافه کرد: در حال حاضر، 14 روستای شهرستان ره آسفالته ندارد که 6 روستا پروژه در دست انجام دارد و هشت روستای دیگر فاقد پروژه هستند که بهمحض اجرایی شدن پروژههای سابق این هشت روستا هم در دستوار کار قرار میگیرند.
وی ادامه داد: بهمنظور ساخت تصفیه خانه قوچان بیش از یک میلیارد تومان پیشبینی شده است.
رتبه اول جهان در تولید زعفران، گلمحمدی و انار را داریم
مدیر جهاد کشاورزی قوچان نیز گفت: قبل از انقلاب تولید گندم 4 میلیون تن بوده که این میزان در سال 96 بهبیش از 13 میلیون تن، در بخش گوشت و مرغ از 163 هزار تن بهبیش از 2 هزار تن، در تولید شیر خام از بیش از 2 هزار تن بهبیش از 10 هزار تن در کشور رسیدهایم.
علی جنانی ادامه داد: قوچان در تولید زعفران، گل محمدی و انار رتبه اول در و در تولید سیب، گردو، گیلاس و بادام رتبه سوم در جهان را دارد.
وی با بیان این موضوع که در تولید مرغ و تخم مرغ جزو 10 کشور جهان هستیم، یادآور شد: آبیاری تحت فشار قبل از انقلاب نداشتیم و امروز 5 هزار هکتار در سطح شهرستان مجهز بهاین امکان هستیم.
انتهای پیام/ 70031