خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث بیمارستان 100 تختخوابی مشگین‌شهر به مرحله عقد قرارداد رسید

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 22:36
نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس گفت: احداث بیمارستان 100 تختخوابی مشگین‌شهر به مرحله پیمان‌سپاری و عقد قرارداد رسید.
خبر،احداث،تومان،شهرستان،دستور،نماينده،مجلس،قرار،ملكي،اجراي،ف ...

ولی ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: احداث بیمارستان 100 تختخوابی مشگین‌شهر به مرحله پیمان‌سپاری و عقد قرارداد رسید و در حال حاضر احداث بیمارستان‌های روستاها یشهرستان مبنای کار قرار گرفته است.
وی بیان کرد: درمانگاه تامین اجتماعی مشگین‌شهر به دستگاه رادیولوژی و سونوگرافی تجهیز شده و سه دستگاه آمبولانس پیشرفته و یک آمبولانس موتوری به اورژانس شهرستان افزوده شده است.
نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس گفت: اجرای طرح هادی با 6 هزار متر جدول گذاری و کانال کشی مبنای کار قرار گرفته و اجرای سنگ فرش با 600 میلیون تومان اعتبار انجام یافته و 310 مسکن روستایی با اعتبار6 میلیارد تومان تعمیر شده است و اداره برق جابجایی تیرهای برق را انجام داده است.
ملکی از اختصاص بودجه برای تامین آب شرب 120 روستای ارشق و مرادلو بعد از 9 سال بلاتکلیفی خبر داد و بیان کرد: عملیات اجرایی پایاب سد سبلان 10 سال بعد از آبگیری بلاتکیفی ادامه دار شده است و ادامه اجرای سد احمد بیگلو در مراحل پایانی است.
وی اظهار کرد: اجرای فاضلاب شهری به طول 17 کیلومتر با اعتباری در حدود 5.5 میلیارد تومان انجام یافته و اصلاح و توسعه شبکه آب شهرستان و حفر چاه‌های آب رضی آباد و بخش ارشق نیز انجام یافته است.
نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس از پیگیری مطالبات فرهنگیان و باغداران و کشاورزان و حق بیمه محصولات کشاورزی و تامین خسارت باغداران و کشاورزان و بخشودگی جرائم آنان خبر داد و بیان کرد: لایروبی سدها و اقدامات مربوطه نیز مبنای کار است.
وی از احداث سوله در کامیون‌سازی مشگین‌‌شهر خبر داد و بیان کرد: در این کارخانه 100 نفر برای گذراندن دوره‌های آموزشی در اولویت هستند و تاکنون 250 میلیارد تومان بدون دریافت تسهیلات در این کارخانه سرمایه‌گذاری شده و فاز نخست این پرژه به بهره‌برداری می‌رسد و سیلوی 100 هزار تنی احداث می‌‌شود و معادن این شهرستان نیز در حال ساماندهی است
وی از حمایت پٰروژه آدرلند جبدرق خبر داد و بیان کرد: این پروژه حائز اهمیت بوده وتمهیدات لازم در این زمینه در دستور کار است.
نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس گفت: بازسازی کهنه قلعه و واگذاری بیمارستان قدیم به مجموعه گردشگری در دستور کار قرار گرفته و پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حال اجرا است.
ملکی ضمن دفاع از مطالبات فرهنگیان گفت: جذب معلمان حق التدریس و ساعتی پیگیری می‌شود.
وی از تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان از جمله سالن‌های ورزشی و استخرهای شنا خبر داد و بیان کرد: تخریب 6 باب مدرسه در شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.
نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس از احداث درمانگاه فرهنگیان مشگین‌شهر خبر داد و بیان کرد: استانداردسازی سیستم گرمایشی 30 مدرسه با 2 میلیارد تومان اعتبار در دستور کار است.
ملکی تصریح کرد: اتوبان مشکین‌شهر - اردبیل با بیش از 20 کیلومتر آماده بهره‌برداری است که این پروژه در ردیف ملی در نظر گرفته شده و در طول هشت سال 15 کیلومتر احداث و بهره‌برداری شده است.
وی افزود: با پیگیری‌های لازم برای اخذ مجوز 5 میلیارد تومانی برای ساماندهی مبلمان شهری در دستور کار قرار گرفته است.
نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس از برق‌رسانی معابر شهری و روستای با 8 میلیارد تومان اعتبار خبر داد و افزود: مشکلات پیمانکاران برطرف شده و شاهد بهره‌برداری پروژه‌های مربوطه خواهیم بود.
انتهای پیام/ ت