خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبات در بازار ارز ایجاد شده است/ امیدواریم روند کاهشی ادامه یابد

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 21:34
وزیر اقتصاد با بیان اینکه در بازار ارز وضعیت باثباتی ایجاد شده است، گفت: امیدواریم روند کاهشی نرخ ادامه یابد.
ارز،صادركنندگان،دژپسند،همراهي،تقاضا

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دژپسند امشب در حاشیه نشست تخصصی فین‌تک، در جمع خبرنگاران در خصوص نرخ ارز، اظهار داشت: خوشبختانه با سیاست هایی که از مدتها قبل اتخاذ شده سعی شده عوامل مخل تقاضا محدود شود و عوامل توسعه دهنده عرضه ارز تقویت شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: همچنین با ثباتی که در حوزه سیاسی و اجتماعی داریم و با تدابیری که برای بازگشت ارز به داخل کشور اتخاذ شده و همراهی صادرکنندگان در این بخش، هم از نظر عرضه ارز شاهد فزونی بودیم و هم در بخش تقاضا، تقاضاهای غیرطبیعی کنترل شده است و بازار ارز وضعیت باثباتی پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: روند کاهشی امیدواریم ادامه یابد.
دژپسند در خصوص میزان بازگشت ارز به کشور نیز گفت: یک روزی از صادرکنندگان خواهش می‌کردیم که ارز را برگردانند اما خوشبختانه در حال حاضر صادرکنندگان همراهی خوبی دارند.
ادامه دارد...