سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکل: سه هیئت اروپایی با ایران رایزنی کردند

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 17:56
صدراعظم آلمان در آخرین روز نشست گروه ۷ در «بیاریتز» فرانسه اعلام کرد که در این نشست، «یک گام بزرگ رو به جلو» درباره ایران برداشته شده است.
فرانسه،ايران،مركل،صدراعظم،ظريف،جلو

به گزارش مشرق، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان طی اظهاراتی در نشست گروه ۷ در فرانسه از برداشته شدن «یک گام بزرگ رو به جلو» در گفت‌وگوها با ایران خبر داد.
بنابرگزارش خبرگزاری فرانسه، به دنبال سفر از قبل اعلام نشده «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به بیاریتز فرانسه، مرکل در رابطه با گفت‌وگوهای اخیر با ایران طی نشست گروه ۷، گفت: «این یک گام بزرگ رو به جلو بوده است.
حالا جوی وجود دارد که در آن از گفت‌وگوها استقبال می‌شود».
صدراعظم آلمان همچنین تاکید کرد که رایزنی‌های هیات‌های آلمانی، فرانسوی و انگلیسی با هیات ایرانی در بیاریتز، «با هماهنگی قبلی با ایالات متحده انجام شد که این یک اتفاق بزرگ است».
پیشتر، وزیر خارجه ایران بعد از پایان سفر غیرمنتظره‌ اخیرش به پاریس و ورود به پکن در پیامی توییتری اعلام کرده بود که «روزهای مهمی» در پیش است.
محمدجواد ظریف شامگاه یکشنبه هم با انتشار تصاویری از دیدارش با رئیس‌جمهور فرانسه، گفت مسیر پیش رو، دشوار است، اما ارزش امتحان کردن دارد.
به گفته او، گفت‌وگوهایش در بیاریتز در چارچوب پیگیری تعامل سازنده انجام گرفته است.