خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش منافقین برای تخلیه تلفنی خبرنگاران

فارس | برگزیده | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 14:24
منافقین طی یک دستور تشکیلاتی که در آلبانی دارند، موظف شده‌اند تا با تمرکز بالا به تخلیه تلفنی خبرنگاران بپردازند.
منافقين،خبرنگاران،تخليه،تلفني،رابطه،آلباني

خبرگزاری فارس؛ گروه دیگر رسانه ها: منافقین طی یک دستور تشکیلاتی موظف شده‌اند تا با تمرکز بالا به تخلیه تلفنی خبرنگاران بپردازند.
این دستور بعد از این صادر شد که عکس‌ها و خبرهایی از درون مقرهای منافقین در آلبانی به بیرون درز پیدا کرد و به نظر می‌رسد سرکردگان این گروهک به دنبال منابع منتشرکننده این اخبار و تصاویر در درون خود هستند.
از این‌رو واحد تت یا همان تخلیه تلفنی منافقین موظف شده است تا با تخلیه تلفنی‌های پیاپی از خبرنگاران، مرتبطین آن‌ها و فعالین رسانه‌ای منابع این اخبار را پیدا کنند.
تماس‌های صورت گرفته از سوی منافقین در اروپا که معمولاً از آلبانی انجام می‌شود، بیشتر بر خبرنگاران رسانه‌های تمرکز دارد که به انتشار مطالب جدید از درون کمپ‌های منافقین در آلبانی پرداخته‌اند.
استفاده اعضای منافقین از سخت‌افزارهای جدید سبب شده در این تماس‌ها، شماره‌هایی از ایران بر روی نمایشگر تلفن خبرنگاران درج شود تا در حد امکان از شک خبرنگاران در رابطه با تماس‌های صورت گرفته جلوگیری گردد.
این در حالی است که چنین شماره تلفن‌هایی در شبکه اپراتورهای تلفن همراه در ایران وجود خارجی ندارد.
عنصر منافقین در پوشش یک مسئول دولتی یا یک مؤسسه وابسته به سازمان‌های دولتی تماس گرفته و ضمن تشکر در رابطه با مطالب درج‌شده!
با این توجیه که اطلاعات بیشتری در این رابطه لازم دارد، سعی می‌کند منابع این اخبار و اطلاعات را به دست آورد.
هرچند اکثر تلاش‌های منافقین برای تخلیه تلفنی یا همان تخلیه اطلاعاتی خبرنگاران بی‌نتیجه بوده، اما لزوم هوشیاری خبرنگاران و آموزش در رابطه با روش‌های تخلیه تلفنی را بیشتر از گذشته کرده است.
منبع:حقیقت فرقه
انتهای پیام/