لزوم توسعه آموزشهای مهارتی متناسب با بازار کار
مدیر کل فنی و حرفهای مازندران گفت: توسعه آموزشهای مهارتی متناسب با نیاز روز امروزه یکی از نیازهای مهم جامعه شهری و روستایی است و تربیت نیروی ماهر و متخصص، مطابق با نیاز بازار کار، ضرورت اشتغال پایدار است.

مدیر کل فنی و حرفهای مازندران گفت: توسعه آموزشهای مهارتی متناسب با نیاز روز امروزه یکی از نیازهای مهم جامعه شهری و روستایی است و تربیت نیروی ماهر و متخصص، مطابق با نیاز بازار کار، ضرورت اشتغال پایدار است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، سید حسین درویشی بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح کارگاه تاسیسات سردکننده مرکز فنی و حرفهای شهید رجایی نکا اظهار کرد: تلاش برای نهادینه کردن مهارتهای مختلف در جامعه از مهمترین اهداف ما در فنی و حرفهای است.
وی با اعلام اینکه آموزش های مطابق با نیاز روز از موارد مهم در جوامع شهری و روستایی است و حمایت از آموزش های مختلف از برنامه هاست؛ افزود: آموزش براساس نیاز جامعه در جوامع شهری و روستایی باید نهادینه شود که با توجه به نیاز شهرستان نکا، کارگاه تاسیسات سرد کننده راه اندازی شد.
مدیر کل فنی و حرفهای مازندران گفت: با راهاندازی کارگاه تأسیسات سردکننده، آموزش لوازم سردکننده، پکیج، کولر و اسپلیت در دستور کار قرار میگیرد که باید برای افزایش توسعه لازم، این آموزشها در بین آحاد مردم و اقشار مختلف دانشجویان و روستاها توسعه یابد.
درویشی ادامه داد: در سال 96 در راستای تربیت نیروی کار ماهر، سند آمایش تدوین شده است و براساس این سند باید برنامهریزی انجام شود که سند در حوزه گردشگری، کشاورزی و فناوری اطلاعات با توجه به نیازهای نهفته استان تدوین شده است.
وی افزود: ارتقای سطح مهارت نیروی انسانی منجر به افزایش کیفیت کالای ایرانی و گرایش مردم به مصرف کالای داخلی می شود و این مهم با قوت در دستور کار ماست.
مدیر مرکز فنی و حرفهای شهید رجایی نکا نیز یادآور شد: تثبیت اشتغال را از جمله اهداف بیان کرد و گفت: آشنایی با محیط کسب و کار، کارآفرینی، حفاظ و پایداری مشاغل بویژه سنتی، استفاده از ظرفیت و توان بنگاههای اقتصادی از اهداف فنی و حرفهای است.
مسلم رضایی گفت: با افتتاح کارگاه تاسیسات سردکننده مرکز فنی و حرفهای شهید رجایی نکا با اعتبار 250 میلیون تومانی شاهد فراگیر شدن این نوع مهارت در شهرستان نکا و کاهش وابستگی به تعمیرکاران شهرهای مختلف استان خواهیم شد.
به گزارش فارس، کارگاه تأسیسات سردکننده، با هدف آموزش لوازم سردکننده، پکیج، کولر و اسپلیت و همچنین مرکز آموزشی و پیرایشی بانوان هم در این شهرستان با اعتبار اعتبار 500 میلیون تومانی در سومین روز از دهه فجر افتتاح شد و به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام/86002/ع