خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دغدغه‌های بازیگر «بوی باران» برای سینمای کودک؛ از «قصه‌های مجید» تا «بچه‌ مهندس»

تسنیم | فرهنگی و هنری، استان‌ها | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 11:26
بازیگر تلویزیون گفت: جای سریال‌هایی از جمله قصه‌های مجید در جشنواره خالی است، هر چند سال گذشته سریالی با عنوان بچه مهندس با ژانر کودک ساخته شد ولی باز هم جای چنین ژانرهایی در سینما و تلویزیون خالی است.
كودك،سينماي،فيلم،جشنواره،داوري،بازيگر،نوجوان،تلويزيون،اهميت، ...

بهزاد داوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به حضور در جشنواره فیلم کودک و نوجوان امسال، اظهار داشت: امروز روز اولی است که در جشنواره حضور یافتم و تا کنون دو فیلم دیده‌ام.
وی افزود: من اصفهانی هستم و در هنرستان هنرهای زیبای اصفهان تحصیل کردم و خاطرات زیادی از حضور در جشنواره‌های کودک و نوجوان دارم.
این بازیگر تلویزیون با بیان اینکه چیزی که برای من مجهول مانده این است که چرا به سینمای کودک و نوجوان کم اهمیت می‌دهند، گفت: در دهه 70 ما تمام سال را منتظر می‌ماندیم تا جشنواره شروع شود و فیلم ببینیم، به طور کلی یک جنب و جوش خاصی در سینماها حاکم بود ولی الان فکر می‌کنم کمی از تب و تاب جشنواره کاسته شده است.
وی تصریح کرد: همواره برای من این سوال وجود دارد که چرا این اتفاق افتاده، البته فیلم پرطرفدار و پر فروش در سینما کم نداریم ولی این موضوع کمتر در سینمای کودک دیده می‌شود.
داوری ادامه داد: فیلم شهر موش‌ها یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌های کودک بود و همینطور فیلم‌‌های کودک دیگری بودند که طرفداران زیادی داشتند.
وی با اشاره به اینکه اهمیت به ژانر کودک کم شده و از علتش هم اطلاعی ندارم، اظهار داشت: تحلیل من این است که به علت فروش کمتر فیلم کودک، فیلمسازان کمتر به سمت سینمای کودک می‌آیند.
بازیگر سریال «بوی باران» افزود: سال‌ها پیش کارناوال‌هایی در زمان جشنواره راه می‌افتادند و استانداری و شهرداری حمایت زیادی از آنها می‌کردند و جذابیت زیادی داشتند اما الان خبری از آنها نیست.
وی خاطرنشان کرد: بچه‌های سوره در سال 82، نخستین نمایش کودک ویژه سنین زیر 12 سال را در کودکستان‌ها و مدارس ابتدایی به مدت یک سال اجرا کردند و با استقبال فراوانی هم مواجه شد، متاسفانه بعد از آن دیگر تکرار نشد.
داوری با بیان اینکه همانطور که به سینمای حرفه‌ای و بزرگسال اهمیت داده می‌شود به سینمای کودک هم نگاه ویژه‌ای می‌شد، گفت: سینمای کودک پایه است و چه بسا بازیگرانی هستند که از سینمای کودک وارد سینمای بزرگسال شدند و همینطور آن سال‌ها تعدادی از داوران بودند که اکنون به فیلم‌سازان خوبی تبدیل شده‌اند.
بازیگر تلویزیون ادامه داد: جای سریال‌هایی از جمله قصه‌های مجید در جشنواره خالی است، چرا دیگر قصه‌های مجید ساخته نمی‌شود؟
ما افرادی همچون هوشنگ مرادی کرمانی داریم چرا دیگر سراغ اینگونه فیلم‌ها نمی‌رویم؟
وی تصریح کرد: هر چند سال گذشته سریالی با عنوان بچه مهندس با ژانر کودک ساخته شد ولی باز هم جای چنین ژانرهایی در سینما و تلویزیون خالیست.
داوری با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری باید در سینمای کودک انجام شود، اظهار داشت: بخش‌های دولتی و خصوصی باید به فیلم‌سازان جوان کمک کنند، تا فیلم‌های خوبی برای کودک ساخته شود.
وی افزود: هر چه بتوانیم از قصه‌های کهن کشورمان استفاده کنیم به جذابیت فیلم افزوده می‌شود و می‌توانیم در سینمای بین الملل حوزه کودک نقش‌آفرینی داشته باشیم، ادای فیلم‌های خارجی را در نیاوریم و از فرهنگ غنی و داستان‌های ایرانی استفاده کنیم، به عنوان مثال از قصه‌های مثنوی الهام بگیریم و آنها را به فیلم تبدیل کنیم.
انتهای پیام/ ع