خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای مهاجرت خزانه دار فدراسیون بوکس به کانادا و بدهی‌های مالیاتی!

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 11:18
گفته می‌شود خزانه دار فدراسیون بوکس به کشور کانادا مهاجرت کرده است.
فدراسيون،بوكس،كشور،كانادا،مهاجرت،بخوانيد

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از این که ساعاتی پیش خبری مبنی بر مهاجرت یکی از خزانه داران فدراسیون های المپیکی به کشور کانادا مهاجرت کرده است، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار ما اعلام کرد خزانه دار فدراسیون بوکس به همراه خانواده چند وقتی می شود که به کشور کانادا مهاجرت کرده است.
بیشتر بخوانید: ملی پوش بوکس: برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ بازی تدارکاتی نداشتیم
او در ادامه افزود: این شخص سال ها در فکر اقامت در کشور کانادا بوده است اما همچنان مشخص نیست پولی از فدراسیون بوکس به همراه خود از کشور خارج کرده یا خیر، این اتفاق با مشکلات مالی فدراسیون مقارن شده است و همچنان مدیریت فدراسیون در این راستا تصمیمی اتخاذ نکرده است.
همچنین شنیده می شود او پیش از اتمام ماموریت کلانتری (دبیر سابق فدراسیون بوکس)، یکبار استعفا داده است که مورد پذیرش مسئولان فدراسیون قرار نگرفته بود.
با این حال بعد از محرض شدن بدهی های مالیاتی در فدراسیون مجددا بحث استعفای وی مطرح شد.
بیشتر بخوانید: رئیس فدراسیون بوکس: احدی آزاد است هر چیزی را که دوست دارد منتشر کند
انتهای پیام/
آخرین اخبار فدراسیون بوکس