خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گریژمان: تلاش می‌کنم از مسی تقلید کنم/بتیس ما را غافلگیر کرد

فارس | ورزشی | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 10:24
ستاره فرانسوی بارسلونا بعد از پیروزی مقابل بتیس گفت: عد از باخت مقابل بیلبائو انتقادهای زیادی از ما شد. این بازی زمان تلاش و کار بود.
تلاش،بتيس،بازي،بيلبائو،مسي،انتقادهاي

ستاره فرانسوی بارسلونا بعد از پیروزی مقابل بتیس گفت: عد از باخت مقابل بیلبائو انتقادهای زیادی از ما شد.
این بازی زمان تلاش و کار بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته در ادامه هفته دوم لالیگا در حساس‌ترین از ساعت 23 و30 دقیقه بارسا در نیوکمپ به مصاف رئال بتیس رفت.
در این دیدار مسی و سوارس به دلیل مصدومیت در میدان حضور نداشت.شاگردان والورده در شبی که گریژمان دبل کرد و درخشش قابل توجهی داشت با نتیجه 5 بر 2 به سود شاگردان والورده به پایان رسید.
آنتونیو گریژمان، هافبک فرانسوی بارسلونا و ستاره میدان بعد از این برد گفت: بعد از باخت مقابل بیلبائو انتقادهای زیادی از ما شد.
این بازی زمان تلاش و کار بود.
بتیس با زدن گل ما را غافلگیر کرد اما در نهایت در اکثر بازی بهتر بودیم.
امیدوارم همه چیز مثل امروز خوب باشد.
وی افزود: در گل دوم تلاش کردم که مثل لیونل مسی عمل کنم.
او را در تمرینات نگاه می کنم و تلاش می کنم تا از او تقلید کنم.
وقتی تیم بازیکنان مهمی را از دست می دهد باید رو به جلو حرکت کند.
ما باید بهتر از این ها عمل کنیم و نتایج بهتری را کسب کنیم.
انتهای پیام/ا