خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه عرب تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 04 شهریور 1398 - 02:52
دبیرکل اتحادیه عرب تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد.
لبنان،اتحاديه،حريم،عرب،محكوم،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت، دبیرکل اتحادیه عرب روز یکشنبه در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر لبنان تجاوز دو پهپاد رژیم صهیونیستی به حریم هوایی لبنان را محکوم و تجاوزات مکرر این رژیم به حریم لبنان را رد کرد.
بر اساس این گزارش، اتحادیه عرب با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «احمد ابوالغیط» در گفتگوی تلفنی با «سعد الحریری» همبستگی خود را با لبنان اعلام کرده و بر آمادگی این اتحادیه برای ایفای نقش در راستای حفظ امنیت، ثبات و صلح داخلی لبنان تاکید کرد.
ابوالغیط همچنین افزود که اتحادیه عرب تحولات اخیر در لبنان را از نزدیک پیگیری و تجاوزات مداوم اسرائیل به حاکمیت لبنان به ویژه نقض حریم هوایی آن را به شدت محکوم می کند.
شایان ذکر است که پهپادهای رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه به ضاحیه جنوبی بیروت تعدی کردند که به دنبال آن مقامات لبنان از جمله سعد حریری نخست وزیر و میشل عون رئیس جمهور لبنان به آن واکنش نشان دادند و این تعدی آشکار را محکوم کردند.