خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

80 هزار پروژه عمرانی نیمه‌تمام نیازمند 800 هزار میلیارد تومان اعتبار است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 03 شهریور 1398 - 17:16
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در حال حاضر 80 هزار پروژه عمرانی نیمه‌تمام در سطح کشور وجود دارد که اتمام این پروژه‌ها نیازمند 800 هزار میلیارد تومان اعتبار است.
عمراني،زمينه،خصوصي،بدري،برداريم،تسريع،اتمام،تكميل

صدیف بدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراردبیل اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر 80 هزار پروژه عمرانی نیمه‌تمام در سطح کشور وجود دارد که اتمام این پروژه‌ها نیازمند 800 هزار میلیارد تومان اعتبار است.
وی بیان کرد: مشارکت بخش خصوصی در اجرا و تسریع اجرای این پروژه‌ها اولویت اساسی است بیان کرد: در تلاش هستیم با بحث واگذاری پروژه‌های عمرانی به بخش خصوصی در تکمیل این پروژه‌ها گام برداشته و در این زمینه در روند تسریع پروژه‌ها با مشارکت بخش خصوصی برای اتمام آن‌ها گام برداریم.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: اهمیت به اجرای پروژه های عمرانی در حال حاضر مهمترین راه برای مقابله با جنگ اقتصادی است و در این زمینه همدلی و وحدت لازمه کار است تا بتوانیم با شناسایی پروژه‌های مهم و اولویت‌دار در راستای جذب اعتبارات و تخصیص آن به پروژه‌ها پیشگام باشیم که این مسئله باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
بدری تصریح کرد: انتظار می‌رود مسئولان و دستگاه‌های مرتبط در امر تکمیل پروژه‌های شاخص عمرانی همکاری و مساعدت‌های لازم را داشته باشند که این مسئله برای ما حائز اهمیت بوده و در تلاش هستیم با اقدامات انجام یافته در کمترین زمان ممکن به نتایج موفقی در این زمینه دست یابیم و مشکلات و موانع پیش رو را از سر راه برداریم.
وی بیان کرد: توسعه پروژه‌های عمرانی به عنوان یک اولویت مهم و اساسی برای ما مطرح است و درصدد هستیم با برنامه‌ریزی‌های انجام یافته در این زمینه به شکل مناسب و منسجم عمل کرده و با عمل به منویات مقام معظم رهبری راه رسیدن به پیشرفت و توسعه را در جامعه هموار کنیم.
انتهای پیام/ح