بهره مندی ۱۷۲ هزار خانوار از پروژه های هفته دولت در قاین
بیرجند-فرماندار قاین با اشاره به افتتاح و کلنگ زنی ۱۲۳ پروژه در این شهرستان طی هفته دولت، گفت: با بهره برداری از این پروژه ها ۱۷۲ هزار و ۵۲۸ خانوار از مزایای آن بهره مند می شوند.

محمد کریمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در هفته دولت سال جاری ۱۲۳ پروژه با اعتباری بالغ بر در بخش های کشاورزی و منابع طبیعی، حمل و نقل، عشایر، راه، تامین آب شرب، آبرسانی، تامین برق، ورزش و جوانان، گازرسانی، شهرداری ها و دهیاری ها افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.
وی، اعتبار این پروژه ها را بالغ بر ۴۲ میلیارد و ۴۵ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان هشت میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی و شش میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان نیز از محل اعتبار تملک استانی تأمین شده است.
اجرای ۷۰ پروژه در روستاها
فرماندار قاین ادامه داد: همچنین مجموع اعتبار منابع داخلی دستگاه ها برای اجرای این پروژه ها ۱۲ میلیارد و ۹۴۳ میلیون تومان، اعتبارات دو درصد نفت سهمیه استان ۷۰۰ میلیون تومان، اعتبار از سایر منابع ۹ میلیارد و ۸۲۶ میلیون تومان و تسهیلات و سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز سه میلیارد و ۴۴۵ میلیون تومان بوده است.
کریمی اضافه کرد: از مجموع پروژه های این هفته ۱۲۰ پروژه به بهره برداری و سه پروژه نیز کلنگ زنی می شود.
وی با اشاره به افتتاح ۷۰ پروژه در روستاها با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان، عنوان داشت: با بهره برداری از این پروژه ها ۷۰ روستا از مزایای آن برخوردار می شوند.
فرماندار قاین بیان داشت: همچنین از مجموع پروژه های این هفته ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد و ۴۵ میلیون تومان در شهرها افتتاح و کلنگ زنی می شود.
ایجاد اشتغال پایدار برای ۸۳ نفر
کریمی با بیان اینکه در مجموع با افتتاح این طرح ها ۱۷۲ هزار و ۵۲۸ خانوار از مزایای آن بهره مند می شوند، افزود: همچنین با بهره برداری از این پروژه ها برای ۸۳ نفر اشتغال پایدار ایجاد می شود.
وی، احداث و آسفالت راه روستایی قیصار – بقی، گازرسانی به روستاهای قیصار، نیگ، دلاکان و ورنجان، آبرسانی به روستای زمانی، تخریب و احداث مرکز فنی و حرفه ای خواهران، احداث خانه محله و کلنگ زنی احداث سالن سه هزار نفری شهر قائن را از جمله مهمترین پروژه های این هفته برشمرد.