سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف بیش از ۲۰۰۰ تن گندم احتکار شده در بندرترکمن

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 شهریور 1398 - 13:42
بندرترکمن- فرمانده انتظامی استان گلستان از کشف دو هزار و ۲۰۰ تن گندم احتکار شده طی یک عملیات موفقیت آمیز در بندرترکمن خبر داد.
احتكار،گندم،قاسمي،قضائي،سردار،مراجع،گلستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار روح الامین قاسمی اظهارکرد: ماموران انتظامی بندرترکمن پس از یکسری اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی انبار بزرگ احتکار گندم در این شهرستان شدند.
وی تصریح کرد: پس از هماهنگی با مقام قضائی و در بازرسی از محل مورد نظر به همراه نمایندگان اداره صنعت و معدن شهرستان، دو هزار و ۲۰۰ تن گندم احتکاری کشف که برابر اعلام کارشناسان ارزش آن ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی گلستان با اشاره به تحویل گندم احتکار شده به مراجع ذی صلاح، خاطرنشان کرد: احتکار از جمله مواردی است که آسیب های فراوانی به اقتصاد وارد می کند بر این اساس، پلیس گلستان با حضور گسترده و شبانه روزی در سطح جامعه اجازه فعالیت های مجرمانه به سودجویان را نخواهد داد.
سردار قاسمی در پایان گفت: در این عملیات یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.