خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله مجدد نظامیان سعودی به «القطیف» و سکوت جامعه بین‌الملل

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 14:11
حمله مجدد نظامیان سعودی به مناطق شرقی و کشته و زخمی کردن ساکنان این منطقه با سکوت جامعه جهانی انجام و دنبال می‌شود.
سعودي،نظاميان،مناطق،محاصره،اعدام،شيعه،شيخ

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از المنار، نظامیان سعودی روز گذشته با یورش به شهرهای «ام الحمام» و «الجش» به بهانه جستجوی افراد تحت تعقیب پنج نفر از ساکنان این مناطق را شهید و شمار دیگری را زخمی کردند.
خبرهای رسیده حاکی از دستگیری دستکم دو نفر از شهروندان حکایت دارد.
نظامیان سعودی مناطق مذکور را به مدت بیش از یازده ساعت در محاصره گرفته بودند.
این حادثه علیه اهالی القطیف همزمان با برگزاری مراسم های سالگرد اعدام شهید شیخ نمر النمر روحانی برجسته شیعه در سراسر جهان رخ داده است.
شیخ النمر در ژانویه ۲۰۱۶ توسط رژیم آل سعود اعدام شد.
مساله محاصره و حمله به شهر «ام الحمام» در «قطیف» عربستان توسط نیروهای امنیتی این کشورحتی به اندازه موضوع فرار «رهف محمد القنون»، دختر جوان سعودی که به استرالیا درخواست پناهندگی داد و سازمان ملل به قضیه او ورود کرد، هم مورد توجه قرار نگرفت.
نظامیان سعودی به تازگی به مناطق شیعه نشین القطیف حمله کرده بودند.