خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقف باید به رشد اشتغال و علم کمک کند

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 14:05
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه وقف باید به رشد اشتغال و علم کمک کند تا همه آحاد جامعه از آثار و برکات آن بهره‌مند شوند، گفت: واقفان خیراندیش در ثبت وقف‌های جدید به نیازهای روز جامعه مانند علم و فناوری و کمک به پروژه‌های علمی توجه کنند.
اوقاف،موقوفات،وقف،علمي،جامعه،نيت

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه وقف باید به رشد اشتغال و علم کمک کند تا همه آحاد جامعه از آثار و برکات آن بهره‌مند شوند، گفت: واقفان خیراندیش در ثبت وقف‌های جدید به نیازهای روز جامعه مانند علم و فناوری و کمک به پروژه‌های علمی توجه کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی ظهر امروز در همایش تجلیل از نخبگان علمی استان مازندران و اجرای نیت موقوفات علمی و فناوری با بیان اینکه موقوفات می‌توانند کمک بسیاری به فناوری‌های نوین و طرح‌های علمی داشته باشند، اظهار کرد: وقف برای طرح‌های علمی، نخبگان و فناوری‌های نوین از نیازهای روز جامعه به‌شمار می‌رود که اوقاف در این زمینه فرهنگ‌سازی می‌کند.
وی با بیان اینکه نخبگان و فعالان طرح‌های نوین می‌توانند مروج فرهنگ وقف باشند، افزود: اوقاف تمامی درآمد موقوفات را طبق نیت واقف که در وقف‌نامه ذکر شده است، هزینه می‌کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اجرای امینانه نیت واقف را وظیفه شرعی و قانونی اوقاف دانست و تصریح کرد: هیچ‌کس حق ندارد انحرافی در اجرای نیت واقف ایجاد کند و تمام عواید موقوفات باید در راستای وقف‌نامه هزینه شود.
حیدری با بیان اینکه اوقاف ذره‌ای از حق و حقوق موقوفات کوتاه نمی‌آید، خاطرنشان کرد: وقف سنت حسنه و ماندگاری است که با اجرای نیت واقف موجب فراگیر شدن آن در جامعه می‌شود.
وی بیان کرد: اوقاف در کنار برنامه‌های ترویج فرهنگ وقف، پروژه‌های عمرانی موقوفات و بقاع متبرکه را در سطح استان اجرایی می‌کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه وقف باید به رشد اشتغال و علم کمک کند تا همه آحاد جامعه از آثار و برکات آن بهره‌مند شوند، افزود: واقفان خیراندیش در ثبت وقف‌های جدید به نیازهای روز جامعه مانند علم و فناوری و کمک به پروژه‌های علمی توجه کنند.
انتهای پیام/86031/غ