خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام بیش از ۱۰ هزار ماموریت در طرح ملی تابستان جمعیت هلال احمر

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 03 شهریور 1398 - 09:17
رئیس سازمان امداد و نجات گفت: در طرح ملی تابستان جمعیت هلال احمر ۱۰ هزار و ۱۹۵ مورد ماموریت انجام شد.
نجات،نفر،سليمي،امداد،حوادث

سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمردر گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ماموریت‌های امداد و نجات در طرح ملی تابستان اظهار کرد: از ۳۱ خرداد تا ۲ شهریورماه ۱۰ هزار و ۱۹۵ مورد ماموریت انجام شده که ۴۹ درصد آن حوادث ترافیکی، ۵ درصد حوادث ساحلی و ۵.۵ درصد حوادث کوهستان بوده است.
او ادامه داد: ۳۲ هزار و ۵۹۰ نفر خدمات امدادی دریافت کردند و ۸ هزار و ۵۶۸ نفر از مرگ نجات یافتند.
رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اسکان ۵ هزار و ۷۳۰ نفر گفت: ۵ هزار و ۶۵۵ نفر برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شدند و ۱۰ هزار و ۷۰۷ نفر خدمات سرپایی دریافت کردند.
سلیمی عنوان کرد: ۸۴۹ مورد عملیات نجات فنی صورت گرفت و هزار و ۱۰۷ مصدوم از سوانح ترافیکی نجات یافتند.
انتهای پیام/
آخرین وضعیت امدادرسانی به حادثه دیدگان در جاده های کشور