خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت گوایدو با برگزاری انتخابات زودهنگام در ونزوئلا!

مهر | بین‌الملل | شنبه، 02 شهریور 1398 - 20:50
سرکرده شورشیان ونزوئلا با برگزاری انتخابات زودهنگام در این کشور مخالفت کرد.
ونزوئلا،انتخابات،مادورو،مجلس،نيكلاس،رئيس،لوپز،شيلي،ژانويه،سفارت

به گزارش خبرگزاری مهر، خوان گوایدو رئیس مخلوع مجلس ملی ونزوئلا که ۲۳ ژانویه سال جاری میلادی به دنبال تظاهرات ضددولتی در کاراکاس با حمایت آشکار آمریکا و برخی از کشورهای غربی خود را رئیس‌جمهوری موقت این کشور خواند، در سخنانی اعلام کرد که احزاب مخالف در انتخابات پیش از موعد مجلس ملی شرکت نخواهند کرد!
سرکرده شورشیان ونزوئلا در گفتگو با آسوشیتدپرس در راستای بهانه جوئی خود در این خصوص ادعا کرد: برگزاری انتخابات تحت کنترل نیکلاس مادورو معنایی ندارد!
آماده ایم تا زمانیکه انتخابات آزاد در ونزوئلا برگزار شود، به کار خود (در مجلس) ادامه دهیم!
گوایدو در این باره ادامه مدعی شد: این انتخابات نیست؛ بلکه مشروعیت دهی برای اعمال سیاسی زشتی است که پیشتر از طرف دولت صورت گرفته است!
این درحالیست که یوسدادو کابلو رئیس مجلس مؤسسان ونزوئلا پیشتر اعلام کرده بود که انتخابات پارلمانی به جای دسامبر ۲۰۲۰ در ماه ژانویه برگزار خواهد شد.
گفتنی است ونزوئلا طی ماه‌های گذشته با تحولات سیاسی مهمی روبرو بوده است.
گوآیدو و لئوپولدو لوپز (رهبر سابق حزب اراده مردمی) ۳۰ آوریل از کودتای گروهی از نظامیان علیه نیکلاس مادورو رئیس جمهوری قانونی و منتخب ونزوئلا خبر داده و مردم را به خیابان ها فراخوانده بود.
طرفداران مادورو نیز به خیابان‌ها آمدند.
لوپز ابتدا به سفارت شیلی و سپس به سفارت اسپانیا پناه برد.
آمریکا، کانادا، کلمبیا، برزیل، آرژانتین، شیلی، پرو و پاراگوئه «ریاست جمهوری موقت» گوآیدو را به‌رسمیت شناخته‌ و کشورهای ایران، سوریه، ترکیه، مکزیک، روسیه، چین، کوبا و بولیوی نیز از نیکلاس مادورو حمایت می‌کنند.