خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکز تولید و پرورش ماهیان سردابی کلنگ‌زنی شد

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 13:39
همزمان با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عملیات احداث نخستین مرکز تولید و پرورش ماهیان سردابی با سیستم فوق متراکم در ایران آغاز شد.
شازند،ظرفيت،تن،مركز،ريال

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، ظهر امروز همزمان با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عملیات احداث نخستین مرکز تولید و پرورش ماهیان سردابی با سیستم فوق متراکم در ایران آغاز شد.
ظرفیت تولید این مرکز یک میلیون قطعه تفریخ تخم چشم زده قزل‌آلا و ۲۰۰ تن در سال گوشت ماهی است که در زمینی به مساحت ۹ هزار متر مربع و سرمایه‌گذاری ۷۰‌ میلیارد ریال از طریق چاه کشاورزی و چشمه انجام شد.
همچنین سیلوی ذخیره انقلاب شازند با ظرفیت ۱۰ هزار تن و با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال با ۹ نفر اشتغازایی افتتاح شد.
بازارچه صنایع دستی در پارک سوم خرداد شازند با سرمایه گذاری ۱۹ میلیارد ریالی در ۱۰ غرفه و ایجاد ۳۰ نفر اشتغال، بهره‌برداری شد.
انتهای پیام/