پیگیری «مدرسه پورمیدانی» توسط بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان
مسوول هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان گفت: موضوع مدرسه شهید پورمیدانی مورد پیگیری هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان است.

محمدمهدی سهرابی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه طی چند روز اخیر به دنبال تماس والدین دانشآموزان یکی از مدارس دخترانه شهر همدان، متوجه جابجایی ناعادلانه محل تحصیل این دانشآموزان شده و این موضوع را بررسی کردیم، اظهار کرد: این موضوع با توجه به مدت باقی مانده تا شروع سال تحصیلی جدید و بدقولی آموزش و پروش ناحیه 2، تبدیل به دغدغه اصلی والدین شده است.
وی به بازدید از مدرسه در روز چهارشنبه هفته گذشته با تعدادی از والدین اشاره کرد و گفت: در پی این بازدید متوجه شدیم در سال تحصیلی 97-96، مدرسه دخترانه ابتدایی شهید پورمیدانی در میدان 13 آبان به دلیل عدم وجود استانداردهای اماکن آموزشی، نیاز به تخریب پیدا کرده است.
مسوول هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان اضافه کرد: در اردیبهشت ماه سال گذشته، طبق قرارداد مکتوب بین معاون آموزش ابتدایی وقت ناحیه 2، کارشناسان آموزشی و هیأت امنا و نماینده والدین مدرسه پورمیدانی، آموزش و پرورش ناحیه 2 متعهد به ساخت مدرسه جدید در محل مدرسه پورمیدانی توسط خیر و تحویل به آنها شد.
وی با بیان اینکه طبق این قرارداد، دانشآموزان مدرسه پورمیدانی به مدت یک سال به شیفت ثابت بعد از ظهر مدرسه آزاد همدانی در چهارراه شهناز انتقال یافتند افزود: وعده شده بود پس از پایان این مدت، 200 دانش آموز مدرسه پورمیدانی علاوه بر 200 دانشآموز مدرسه آزاد همدانی به علت فرسودگی و نیاز به تخریب در این مکان، به مدرسه تازهساز انتقال یابند.
سهرابی با تأکید بر اینکه در کنار مدرسه آزاد همدانی، دو مدرسه دیگر نیز فعال است تصریح کرد: مدرسه ابتدایی پسرانه علامه طباطبایی و دبیرستان پسرانه ابن سینا در کنار این مدرسه قرار دارند که فعالیت هرکدام از آنها با وجود حجم انبوهی از دانشآموزان، نزدیک به یکهزار دانشآموز باعث به وجود آمدن مشکلات متعددی برای مدرسههای مجاور شده است.
هر 400 دانشآموز دختر میتوانند در یک شیفت مدرسه تازهساز تحصیل کنند
وی با بیان اینکه این خیر با شرط تک شیفته بودن مدرسه، اقدام به تخریب و بازسازی کرده است ادامه داد: البته با توجه به ظرفیت فضای آموزشی، مشکلی از این بابت نخواهد بود و هر 400 دانشآموز دختر در یک شیفت میتوانند مشغول به تحصیل شوند.
مسوول هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان خاطرنشان کرد: در بازدید از مدرسه تازهساز، تقریبا 90 درصد پروژه تکمیل شده و این مدرسه برای مهر ماه قابل بهرهبرداری است.
وی گفت: عدم توجه آموزش و پرورش به تعهد خود نسبت به تحویل مدرسه پورمیدانی پس از بازسازی به دانشآموزان سابق این مدرسه، موضوعی است که مورد پیگیری هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان قرار گرفت.
سهرابی اظهار کرد: امسال و پس از پایان سال تحصیلی، هیأت امنا و والدین دانشآموزان با توجه به مصوبهای که در سال 97 ثبت شده بود درصدد پیگیری برای تحویل مدرسه جدید بودند که متاسفانه با بدقولی آموزش و پرورش ناحیه 2 مواجه شدند.
آموزش و پرورش قصد دارد مدرسه را به دبیرستان پسرانه ابن سینا تحویل دهد
وی با بیان اینکه آموزش و پروش ناحیه 2 با استناد به تغییر معاون آموزشی، از نظر خود هیچ تعهدی در قبال تحویل مدرسه به دانشآموزان این مدارس نداشته است افزود: آموزش و پرورش ناحیه قصد دارد مدرسه بازسازی شده را به دبیرستان پسرانه ابن سینا تحویل دهد.
مسوول هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان بیان کرد: با توجه به فرسودگی مدرسه آزاد همدانی و مدرسه ابتدایی پسرانه و مدرسه علامه طباطبایی، این مدارس نیز امسال باید برای تخریب و بازسازی آماده شوند.
وی با بیان اینکه گویا با این شرایط، مکان سوم تحصیل دانشآموزان ابتدایی با توجه به انتقال دانشآموزان دبیرستانی به مدرسه تازهساز، دبیرستان پسرانه ابن سینا خواهد بود یادآور شد: در این صورت یک شیفت این مدرسه به دانشآموزان ابتدایی پسر 400 تا 500 نفره و شیفت بعدی هم به دختران ابتدایی 400 نفره اختصاص مییابد.
سهرابی تصریح کرد: با این حال باید از مسوولان آموزشی و پشتیبانی آموزش و پرورش سوال کرد که آیا به تبعات اخلاقی این کار فکر کردهاند؟!
وی با بیان اینکه در زمان تعویض شیفت مدارس، حداقل 500 دانش آموز دختر و پسر با سن و جنسیت متفاوت وارد مدرسه و از مدرسه خارج میشوند، ادامه داد: هر دو شیفت مجبور به استفاده از یک سرویس بهداشتی هستند و مشکلاتی وخیمتر از این موارد ممکن است پیش آید؛ حال سوال این است که آیا مسائل اخلاقی و بهداشتی، از اهمیت کمتری نسبت به کمبود فضا و امکانات برخوردار هستند؟!
تربیت دانشآموزان،مهمتر از فضای آموزشی پسران دبیرستانی نیست؟!
مسوول هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان خاطرنشان کرد: تربیت دانشآموزان ابتدایی که به نوعی تربیت پایهای در آموزش و پرورش تلقی میشود، مهمتر از فضای آموزشی پسران دبیرستانی نیست؟!
وی با تأکید بر اینکه اگر شاهد رخ دادن اتفاقات جبرانناپذیری باشیم، چه کسی پاسخگو خواهد بود؟
یادآور شد: در این میان مدیرکل آموزش و پرورش همدان نیز در مصاحبهای، موضوع تعهد ناحیه 2 برای تحویل مدرسه تازهساز را تکذیب و اظهار بیاطلاعی کرده است.
سهرابی اظهار کرد: مدرسه آزاد همدانی که در حال حاضر محل تحصیل دانشآموزان است با گذشت 45 سال از ساخت آن دچار استهلاک شده و دارای حداقل امکانات آموزشی و رفاهی برای دانشآموزان است.
وی در ادامه گفت: طبق تصاویر گرفته شده، کلاسهای این مدرسه علاوه بر کمبود ظرفیت و فضای آموزشی، فرسوده شدن مصالح، دیوارها و پنجرهها، حتی دارای یک لوله بخاری ساده برای فصل زمستان نبوده که طبق گفته والدین و معلمان، بوی گاز ناشی از نبود لوله بخاری، بارها باعث آزار دانشآموزان شده است.
مسوول هسته مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان بیان کرد: برخی والدین به دلایل ذکر شده، فرزندان خود را در مدارس غیرانتفاعی ثبتنام کرده بودند تا امسال به مدرسه جدید منتقل کنند و بقیه خانوادهها نیز با این شرایط حاضر شدند، فرزندانشان یک سال در این مدرسه تحصیل کنند تا وعده آموزش و پرورش محقق شود.
وی افزود: اکنون با وجود فرصت کمتر از یک ماه تا شروع سال تحصیلی، آموزش و پرورش زیر بار انجام تعهد خود نرفته و از والدین هم درخواست کرده تا فرزندانشان امسال نیز با همان شرایط اما باز هم با تغییر مکان مشغول به تحصیل شوند.
سهرابی تصریح کرد: حال با وجود اعتراضات شدید والدین، مشخص نیست آموزش و پرورش با چه دلایلی، دست به انجام کاری بر خلاف تعهدات خود زده است، آیا مسوولان آموزش و پرورش همدان به وعده خود عمل نخواهند کرد؟!
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با نگاه دقیق و جدی مسوولان این مشکل نیز در اسرع وقت برطرف شود.
انتهای پیام/89039/