خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۱ هزار نفر در دانشگاه های مختلف کردستان در حال تحصیل هستند

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 شهریور 1398 - 16:44
سنندج - رئیس دانشگاه کردستان گفت: ۴۱ هزار نفر در دانشگاه های کردستان مانند دانشگاه آزاد، دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی و غیره مشغول به تحصیل هستند که ۲۶ درصد انها در دانشگاه کردستان هستند.
دانشگاه،كردستان،استان،رفاهي،بودجه،توسعه

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت صادقی بعد از ظهر شنبه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی کردستان, اظهار داشت: ۲۴ درصد از این دانشجویان نیز در دانشگاه پیام نور, ۲۹ درصد دانشگاه ازاد و ۲۱ درصد نیز در سایر دانشگاه ها مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: می توان با توسعه فضاهای اموزشی و رفاهی دانشگاه کردستان میران پذیرش را بالا برد چرا که ظرفیت های اموزشی بالایی در این استان وجود دارد.
رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: به لحاظ بودجه نسبت به میانگین کشوری جزو استان های آخر هستیم و نسبت به استان های همجوار نیز پایین تر از تمام استان ها هستیم و به ازای هر نفر ۶۳ هزار تومان بودجه اموزشی دریافت می کنیم.
صادقی یادآور شد: ۱۳۸ میلیارد تومان کل اعتباری است که از سوی وزارت علوم به کردستان اختصاص می یابد که در مقایسه با سایر استان های همجوار اعتبار ناچیزی است.
وی بیان کرد: بودجه عمرانی دانشگاه کردستان نیز نمی تواند جوابگوی توسعه فضاهای اموزشی و خدمات رفاهی باشد و انتظار داریم سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این راستا نگاه ویژه ای به دانشگاه کردستان داشته باشد.
رئیس دانشگاه کردستان گفت: یکی از مهمترین مشکلاتی که در ساخت دانشگاه سقز نیز داریم تامین زمین است که زمین در محلی مشخص شده که امکان ساخت و ساز در آنجا وجود ندارد و هیچگونه امکانات رفاهی نیز فراهم نیست.