خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه گام دوم انقلاب، منظومه‌ای جامع از همه دغدغه‌هاست

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 02 شهریور 1398 - 16:11
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین گفت: بیانیه گام دوم انقلاب، منظومه ای جامع از همه دغدغه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است.
بيانيه،انقلاب،گام،اقتصادي،عنوان،نگاه،فرهنگي،بنيادي،سطحي،حوزه ...

نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین گفت: بیانیه گام دوم انقلاب، منظومه ای جامع از همه دغدغه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است.
به گزارش ایسنا ، حجت الاسلام والمسلمین محمد بنیادی در نشست هم اندیشی اساتید حوزه علمیه قم با رویکرد تبیین رسالت حوزه های علمیه و روحانیت در قبال بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب که در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی توسط رهبری صادر شد، آسیب شناسی های منصفانه ای موج می زند که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: حوزه، علمدار انقلاب اسلامی بوده و در تحقق این بیانیه مهم، نقش اساسی دارد، در این راستا نیازمند نگاه اجتهادی و استنباطی به بیانیه هستیم و باید از نگاه سطحی پرهیز شود.
وی تصریح کرد: باید از تبیین سطحی مضامین بیانیه گام دوم انقلاب جلوگیری کنیم، متأسفانه برخی از صحبت هایی که در مورد بیانیه عنوان می شود سطحی است و اگر جهت و سمت و سوی آن سست باشد تا ثریا دیوار کج خواهد رفت.
بنیادی خاطرنشان کرد: باید با نگاه عمیق، نکات مهم آن را آن چنان که هست طرح کرده و جهت دهی کنیم، در این باره نیازمند بررسی اصول و قواعد هستیم.
وی عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب، منظومه‌ای جامع از همه دغدغه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است و نگاه بخشی نگری نمی توان به آن انداخت.
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین اظهار کرد:وظایف ما نسبت به آینده در قبال این بیانیه بسیار مهم است ما با هجمه ها زیادی روبرو هستیم که تحریم های اقتصادی بخشی از این هجمه هاست.
وی گفت: اگرچه تحریم‌های اقتصادی، مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است اما خطر هجمه‌های فرهنگی را نیز باید جدی گرفت، رهبری در دیدار با هیات دولت، مسائل مهمی به لحاظ اقتصادی و فرهنگی مطرح فرمودند که باید مورد توجه باشد.
بنیادی خاطرنشان کرد: ما خودمان باید فرهنگ و اقتصاد را بسازیم، در این باره از نظر نیروی انسانی و منابع چیزی کم نداریم اما نتوانستیم از ظرفیت‌های خود استفاده کنیم و به جایی رسیده ایم که در جامعه اسلامی، فرهنگ به عنوان یک معضل در آمده است و این شایسته نیست.
وی عنوان کرد: پژوهش های علمی و راهبردی نباید در آرشیو نگهداری شود باید این منابع علمی را به میدان عمل بیاوریم و مشکلات کشور را به طور عملی و جدی رفع کنیم.
انتهای پیام