خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افسر سابق صهیونیست: حماس در حال تبدیل شدن به یک ارتش منظم و بزرگ است

فارس | بین‌الملل | شنبه، 02 شهریور 1398 - 15:45
افسر سابق سرویس‌های اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی گفت حماس در حال تبدیل شدن از یک گروه نظامی به یک ارتش منظم و بزرگ است.
حماس،نظامي،غزه،ارتش،ايران،القسام،منظم،صهيونيست

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «یونی بن مناحیم»، افسر سابق سرویس‌های اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی (امان)گفت، گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس در نوار غزه در حال تبدیل شدن از یک گروه مسلح به یک ارتش منظم است آن هم از پایان جنگ تابستان 2014 علیه غزه که حماس ترمیم و تقویت قدرت نظامی القسام را آغاز کرد.
وبگاه خبری غزه الان گزارش داد: بن مناحیم با اشاره به اینکه جزئیات جدیدی از مضمون دیدار اخیر هیئت حماس با رهبران ایران در تهران به دست آمده است، ادعا کرد: حماس و ایران با تشکیل یک ارتش منظم به منظور تکمیل شاخه نظامی گردان‌های عز الدین القسام توافق کردند.
این تحلیلگر صهیونیست افزود: خبر مذکور را اسماعیل هنیه، رئیس دفتر حماس در ملاقات اخیر خود با خانواده‌های فلسطینی در مرکز نوار غزه بیان داشت و آن را در راستای مبارزه با اسرائیل و بیرون راندن آن از همه خاک فلسطین دانست.
وی تصریح کرد: حماس درصدد ایجاد یک ارتش منظم برای مبارزه با اسرائیل است و در این مسیر با کمک آشکار ایران به ادوات مختلف جنگی دست می‌یابد.
افسر صهیونیست افزود: سفر اخیر رهبران حماس به تهران به ریاست صالح العاروی، نائب رئیس دفتر سیاسی حماس و ملاقات آنها با آیت الله خامنه‌ای رهبر عالی ایران و توصیف آنها به تاریخی بودن این دیدار گواه توافق آنها برای ارتقای قدرت نظامی حماس است.
انتهای پیام/م