خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره‌برداری بیش از هزار پروژه عام‌المنفعه در گیلان طی هفته دولت

فارس | استان‌ها | شنبه، 02 شهریور 1398 - 15:43
در هفته دولت امسال یک هزار و 26 پروژه با اعتباری بالغ‌بر یک هزار و 536 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.
دولت،هفته،افتتاح،تومان،رشت،گيلان،توليدي،پروژه،صنعتي،خصوصي

در هفته دولت امسال یک هزار و 26 پروژه با اعتباری بالغ‌بر یک هزار و 536 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، در صبح نخستین روز از هفته دولت با حضور سرپرست استانداری گیلان دو واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری 17 میلیارد و 500 میلیون تومان در رشت به بهره‌برداری رسید.
واحدهای تولیدی انواع پوشاک امدادی، نظامی و چادر کمپینگ از جمله واحدهای تولیدی بودند که امروز در ناحیه صنعتی رشت افتتاح شدند.
برای این واحد تولیدی که سالانه تعداد ۳۰ هزار انواع پوشاک تولید می‌کند، چهار میلیارد و 500 میلیون تومان توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری صورت گرفته و زمینه اشتغال 200 نفر فراهم‌شده است.
همچنین یک واحد تولیدی، بازرگانی و بسته‌بندی انواع نهاده‌ها و فرآورده‌های کشاورزی اعم از زراعی، دامی، خوراک دام، طیور و آبزیان نیز در شهر صنعتی رشت مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
برای بهره‌برداری از پروژه‌های کشاورزی در شهر صنعتی رشت نیز 13 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری صورت گرفته و در جریان آن 30 نفر مشغول به کارشده‌اند.
گفتنی است در راستای افتتاح از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در گیلان طی نخستین روز از هفته دولت 33 طرح عام‌المنفعه شرکت آب و فاضلاب استان نیز افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.
مشارکت بیش از یک میلیارد تومانی بخش خصوصی در تکمیل پروژه های هفته دولت
سرپرست استانداری گیلان صبح امروز پیش از افتتاح پروژه‌های قابل بهره‌برداری در گیلان در گلزار شهدای رشت با بیان اینکه بیش از یک هزار میلیارد تومان از اجرای پروژه‌ها مربوط به مشارکت بخش خصوصی است، اظهار کرد: پروژه‌های آماده افتتاح در هفته دولت امسال در حوزه‌های صنعتی،کشاورزی، شیلات، عمران شهری، گازرسانی، آب‌رسانی، برق‌رسانی، آسفالت راه‌های روستایی، گردشگری ، حمل‌ونقل، احداث فضاهای آموزشی و مسکن مددجویان کمیته امداد است.
ارسلان زارع به سفر خود و معاونان استانداری به شهرستان‌های استان به‌منظور افتتاح پروژه‌ها اشاره کرد و افزود: در هفته دولت نمایندگانی از سوی دولت برای افتتاح برخی پروژه‌ها به گیلان سفر می‌کنند.
به گزارش فارس، در هفته دولت امسال یک هزار و 26 پروژه با اعتباری بالغ‌بر یک هزار و 536 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.
گفتنی است در هفته دولت سال گذشته، گیلان شاهد بهره‌برداری از 628 پروژه به ارزش یک هزار و 300 میلیارد تومان بود که میزان پروژه‌ها در هفته دولت سال جاری به لحاظ تعداد ۶۴ درصد و ازنظر مبلغ ۱۸ درصد بیشتر از سال گذشته است.
انتهای پیام/3389/و