خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیاده روی زوج 63 ساله از تهران تا کربلای معلی

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 02 شهریور 1398 - 15:41
سید منوچهر سیدان به همراه همسرش با هدف «محکوم کردن سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا» از تهران تا کربلای معلی را پیاده روی می کنند.
سيدان،منوچهر،سيد،سفر،اجتماعي،جمهوري،آمريكا

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، سید منوچهر سیدان قصد دارد به اتفاق همسرش فاطمه شیرقلعه‌نو که از داوطلبان هلال احمر شهر تهران هستند در تاریخ 10 شهریور 1398 مسافت تهران تا کربلا را پیاده طی کنند.
در این سفر که پرچم‌های مزین به نام حضرت ابوالفضل(ع) و حسین بن علی(ع) همراه این دو ورزشکار است، با شعار «محکوم کردن سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا» عازم کربلای معلی خواهند شد.
سید منوچهر سیدان که در حال حاضر 63 سال سن دارد در باره این سفر می‌گوید: این سفر را آغاز می‌کنیم تا به جهانیان بفهمانیم که جمهوری اسلامی ایران کشوری مسلمان، پاک و ایمن است، ولی رئیس جمهوری آمریکا یک جنایتکار است که باید در محاکم بین‌المللی محاکمه شود.
سید منوچهر سیدان در سال‌های 84 و 86 نیز با شعارهای فرهنگی و اجتماعی با دوچرخه بخشی از قاره آسیا و کشورهای عراق، ترکیه، سوریه، پاکستان، هندوستان، چین، کره جنوبی و ژاپن را پیموده و رکاب زده است.
انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌