خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یارانه کالاهای اساسی به دلالان و سودجویان رسید

فارس | استان‌ها | شنبه، 02 شهریور 1398 - 13:14
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه کالای اساسی پرداخت کرده اما کالا با تورم ۴۸ درصد به دست مردم رسید که نشان می‌دهد بر اثر التهابات بازار و دلال‌بازی و حضور سودجویان این یارانه به مردم نمی‌رسد.
يارانه،اساسي،سودجويان،دولت،التهابات،رفسنجان،ناكارآمد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه کالای اساسی پرداخت کرده اما کالا با تورم ۴۸ درصد به دست مردم رسید که نشان می‌دهد بر اثر التهابات بازار و دلال‌بازی و حضور سودجویان این یارانه به مردم نمی‌رسد.
یارانه کالاهای اساسی به دلالان و سودجویان رسید
به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، احمد انارکی‌محمدی امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه بدسلیقگی‌ها در برخی وزارتخانه‌ها بسیار فاجعه بار و جای تأسف دارد، اظهار داشت: تعدادی مدیران ناکارآمد مشکلاتی در حوزه دارو که از اساسی ترین کالاهاست به وجود آمده است و موجب ناامیدی مردم شده است.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: بخشی از پول بیت‌المال و حق مردم ناشی از وجود مدیران ناکارآمد ضایع شده که دولت باید اقدامات خوبی انجام دهد تا جلوی آن گرفته شود.
وی تصریح کرد: دولت ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه کالای اساسی پرداخت کرده اما کالا با تورم ۴۸ درصد به دست مردم رسید که نشان می‌دهد بر اثر التهابات بازار و دلال‌بازی و حضور سودجویان این یارانه به مردم نمی‌رسد.
انارکی‌محمدی خاطرنشان کرد: برخورد بسیار خوب و بدون تعارف رئیس قوه قضائیه بدون نگاه سیاسی و جناحی و با نگاه عدالت محوری موجب شده کسی جرأت نکند به بیت‌المال دستبرد بزند و حق مردم را پایمال کند.
وی عنوان کرد: تا پایان امسال ۸۰۰ نیرو جذب مس می‌شوند که عدالت در این خصوص صورت خواهد گرفت و از همه شهرستان نیرو جذب خواهد شد.
انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ق/ق