خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش می کنیم ۹۹ درصد نیاز دارویی کشور را در داخل تولید کنیم

مهر | سلامت و پزشکی | شنبه، 02 شهریور 1398 - 10:12
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: صنعت داروسازی امروز به یک نقطه قوت برای کشور تبدیل شده است.
توليد،دارويي،درصد،كشور،اوليه،شانه،داخل

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا شانه، صبح شنبه در افتتاحیه هجدهمین همایش سالانه انجمن علمی داروسازی ایران در مرکز همایش های رازی تهران، با عنوان این مطلب که صنعت داروسازی امروز به یک نقطه قوت برای کشور تبدیل شده است، افزود: شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی که دهه هاست با ایران مراوده تجاری داشته اند، برای کار با ایران دچار مشکل شده و تحت فشار قرار گرفته اند.
وی با بیان این مطلب که مسائل و مشکلات این حوزه فراتر از موانع در انتقالات بانکی است، گفت: فشار ناشی از تحریم‌ها باعث شده که به سمت تولید داخلی مواد اولیه دارویی برویم.
برنامه ما این است که بتوانیم ۸۵ تا ۹۰ درصد مواد اولیه دارویی مورد نیاز کشور را در داخل تولید کنیم.
شانه ساز تاکید کرد: تلاش می کنیم نیاز به ماده اولیه دارویی را به کمتر از ۹۰ درصد برسانیم.
همچنین، تلاش می کنیم ۹۹ درصد از نیاز عددی دارویی کشور را نیز در داخل تولید می کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو، ادامه داد: از سه درصد واردات سالانه دارو به کشور یک تا دو درصد مربوط به داروهای وارداتی مشابه تولید داخل است.
شانه ساز گفت: در حوزه تولید ماده اولیه ما مزیت بیشتری نسبت به تولید داروهای ساخته شده داریم که این به دلیل برخورداری از منابع طبیعی غنی مورد نیاز در کشور است.