خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عنوان قهرمانی به فیروزجا رسید، ایدنی و خداشناس دوم و سوم شدند

فارس | ورزشی | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 12:51
با پایان دور یازدهم مسابقات قهرمانی مردان کشور، علیرضا فیروزجا با کسب 9 امتیاز با اقتدار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.
قهرماني،مسابقات،مردان،عنوان،كشور،امتياز،عليرضا،اختصاص،ايدني

با پایان دور یازدهم مسابقات قهرمانی مردان کشور، علیرضا فیروزجا با کسب 9 امتیاز با اقتدار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.
عنوان قهرمانی به فیروزجا رسید، ایدنی و خداشناس دوم و سوم شدند
به گزارش خبرگزاری فارس، دور یازدهم (پایانی) مسابقات قهرمانی مردان کشور در شهر جم استان بوشهر برگزار شد و در نهایت علیرضا فیروزجا با اقتدار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.
فیروزجا در این مسابقات از 11 امتیاز ممکن، موفق به کسب 9 امتیاز شد.
این دومین قهرمانی علیرضا فیروزجا در مسابقات مردان کشور است.
پس از فیروزجا، پویا ایدنی با 7.5 امتیاز در رده دوم ایستاد و مرصاد خداشناس با 6.5 امتیاز در رده سوم قرار گرفت.
آرین غلامی، پوریا درینی و آرش طاهباز نفرات بعدی جدول رده بندی بودند.
نتایج دور یازدهم مسابقات قهرمانی مردان کشور به شرح زیر است:
*آرش طاهباز از گیلان (2468) 0.5 - احسان قائم مقامی از تهران(2533) 0.5
* مرصاد خداشناس از خراسان رضوی(2455) 0.5 - پوریا درینی از کرمان (2475) 0.5
* امیرمسعود مرادی از همدان (2318) صفر- مسعود مصدق پور از خراسان رضوی(2517) یک
* امیررضا پوررمضانعلی از گیلان (2528) 0.5 - پویا ایدنی از خوزستان (2611) 0.5
* آرین غلامی از مازندران (2488) 0.5 - آرش داغلی از گیلان (2367) 0.5
* مهدی غلامی از مازندران (2375) صفر - علیرضا فیروزجا از مازندران (2618) یک
پنجاه و دومین دوره مسابقات قهرمانی مردان کشور با حضور 12 شطرنج باز از پنجشنبه چهارم بهمن در شهر جم استان بوشهر آغاز شده و تا چهارده بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
مسابقات قهرمانی مردان کشور از قدیمی ترین مسابقات شطرنج ایران است که نخستین دوره آن در سال 1334 برگزار شد و با شادروان یوسف صفوت توانست عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهد.
احسان قائم مقامی با 12 عنوان قهرمانی، پرافتخارترین شطرنج باز کشورمان در مسابقات قهرمانی مردان ایران است.
همچنین باید یادآور شد که در آخرین دوره این مسابقات پرهام مقصودلو موفق شد عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهد.
انتهای پیام/س