خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3 پزشک در نماز جمعه همدان تجلیل شدند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 شهریور 1398 - 15:40
همزمان با فرارسیدن یکم شهریور ماه روز بزرگداشت پزشک، سه تن از پزشکان همدانی به دلیل فعالیت خیرخواهانه در عرصه سلامت و دفاع از حریم آل الله (مدافع حرم) مورد تجلیل قرار گرفتند.
همدان،مراسم،دكتر،حرم،تخصص

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ظهر امروز در مراسم سیاسی- عبادی نماز جمعه، به مناسبت فرا رسیدن یک شهریور ماه سالروز میلاد حکیم هزاره‌ها شیخ الرئیس بوعلی سینا و روز بزرگداشت پزشک از سه پزشک همدانی تجلیل شد.
در این مراسم از دکتر حسین اعمادممتاز، مدافع حرم و فوق تخصص کلیه اطفال، دکتر عباداله فدایی اطهر سرپرست بیمارستان آتیه همدان و مدافع حرم و دکتر رضا صفی آرین جراح و فوق تخصص قلب و خیر سلامت قدردانی شد.
این مراسم با حضور امام جمعه موقت همدان حجت الاسلام سید حسن فضلیان و با حضور جمع کثیری از نمازگزاران در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
انتهای پیام/ش