خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن به‌دنبال تقدس‌زدایی از خانواده است

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 شهریور 1398 - 15:20
مشهد - عضو جامعه مبلغان کشور با بیان اینکه هدف دشمن تقدس‌زدایی از خانواده است، گفت: خانواده، مهم‌ترین کانون تربیت و رشد انسان به شمار می‌رود؛ از همین رو مورد هدف دشمن قرار گرفته است.
دشمن،خانواده،ايجاد،تبليغي،رويكرد،مشقت،مهارت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احمد صابری تولایی، ظهر امروز در همایش طلایه‌داران هدایت اظهار کرد: انگیزه دشمن نفرت، ایجاد مشقت و سختی در جامعه اسلامی است و ابزار دشمن، ایجاد فساد و هدف آن‌ها، ایجاد مشقت است.
عضو جامعه مبلغان کشور، راه نجات از مشقت‌ها را بصیرت و تعقل عنوان کرد و گفت:‌ این همایش‌ها، موجب ایجاد دستاورد بزرگ در حوزه تبلیغی است که از دستاوردهای اتحاد عرصه‌های مختلف تبلیغی است.
وی افزود: در محصولات و محتوای تبلیغی باید پیوست مهارت باشد تا مبلغ بتواند خود مهارت تولید محتوا را داشته باشد.
عضو کمیسیون تبلیغ حوزه علمیه تصریح کرد: دو جریان حسینی و یزیدی وجود دارد که انتهای آن به مظلوم و ظالم می‌رسد که این دو می‌توانند دو رویکرد مذاکره و مقاومت داشته باشند که اگر رویکرد سازش را انتخاب کنند، موجب ذلت و اگر رویکرد مقاومت را انتخاب کنند، موجب موقعیت برتر با افتخار و عزت پایدار می‌شود.
وی با بیان اینکه هدف دشمن تقدس‌زدایی از خانواده است، افزود: با توجه به اینکه خانواده مهم‌ترین کانون تربیت و رشد انسان است، اصل ازدواج و خانواده، جایگاه والدین، فرزندآوری و صله‌رحم از جمله محورهای دشمن در تقدس زدایی از خانواده است.