خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوخت‌گیری با کارت جایگاه‌ها محدود شد/۳۰ لیتر در هر سوختگیری

مهر | اقتصادی، بازار | جمعه، 01 شهریور 1398 - 11:51
سوختگیری با کارت آزاد جایگاه‌های سوخت از امروز اول شهریور در هر بار سوختگیری از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر کاهش یافت.
كارت،سوختگيري،ليتر،سوخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران و پیرو اطلاع رسانی های قبلی به اطلاع می رساند از تاریخ روز جاری ۹۸/۶/۱ میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگاه در هر بار سوختگیری از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر کاهش یافته است.
بر اساس این اطلاعیه، بدینوسیله به هموطنان عزیز تاکید می‌گردد جهت سهولت در سوختگیری از کارت سوخت شخصی خود استفاده نمایند.
یادآوری می‌شود، میزان لیتراژ در هر بار سوختگیری با کارت سوخت شخصی همان ۶۰ لیتر است.
در این اطلاعیه آمده است: ضمنا چنانچه به هر دلیلی مراجعان محترم کارت سوخت بهمراه نداشته باشند در کلیه جایگاهها کارت آزاد موجود است.