1372 پرونده تخلف در حوزه کالا و خدمات در تعزیرت حکومتی خراسان جنوبی رسیدگی شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: در حوزه کالا و خدمات یک هزار و 372 فقره پرونده رسیدگی و متخلفین به 7 میلیارد و 255 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند که عمده تخلفات مربوط به عدم درج قیمت، گرانفروشی و عدم ارائه فاکتور خرید بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدحسین اشرفی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عملکرد شعب اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبیاز حیث تعداد پرونده مختومه نسبت به وارده 100 درصد بوده است.
وی گفت: تعزیرات حکومتی بر اساس قوانین و مقررات موضوعه در 3 بخش کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز به گزارشات دریافتی از سوی مراجع ذیربط همچون سازمان صنعت معدن و تجارت، اتاق اصناف، معاونتهای دانشگاه علوم پزشکی و مامورین انتظامی رسیدگی میکند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: در حوزه کالا و خدمات یک هزار و 372 فقره پرونده رسیدگی و متخلفین به 7 میلیارد و 255 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند که عمده تخلفات مرتبط به این پروندهها عدم درج قیمت، گرانفروشی، عدم ارائه فاکتور خرید و تقلب بوده است.
وی افزود: در بخش بهداشت دارو و درمان نیز به 273 فقره گزارش تخلفاتی همچون عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، عرضه و تحویل کالای غیر بهداشتی، عدم رعایت مقررات بهداشت محیطی، عرضه و فروش مواد خوردنی فاقد مجوز رسیدگی و نزدیک به 658 میلیون ریال جزای نقدی صادر شده است.
اشرفی گفت: شعب تعزیرات حکومتی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز نیز طی 10 ماهه امسال دو هزار و 32 فقره پرونده با عملکرد 100 درصد رسیدگی و قاچاقچیان را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت 278 میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی بیان کرد: در این تعداد گزارش اقلامی همچون البسه، سوخت، پارچه، سیگار و برنج بیشترین نوع کالای قاچاق را شامل میشود.
وی یادآور شد: در حال حاضر 6 شعبه تعزیرات حکومتی در سراسر استان کار رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا و ارز را بر عهده دارند و شعبه مستقر در مرکز استان بیشترین تعداد پرونده رسیدگی شده را به خود اختصاص داده است.
اشرفی با اعلام اینکه حضور در گشتهای مشترک همراه نمایندگان سایر ادارات و سازمانهای ذیربط یکی از سیاستهای سازمان تعزیرات حکومتی است اظهار داشت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه 286 اکیپ گشت سیار در سطح استان اقدام به 849 مورد بازرسی از واحدهای صنفی کردهاند و ضمن تذکر به 462 واحد صنفی برای 99 واحد پرونده تشکیل شده و متخلفین در این بخش به پرداخت 452 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدهاند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: دقت و سرعت در رسیدگی به پروندههای دریافتی همواره مورد توجه شعب تعزیرات حکومتی است و بر این اساس متوسط زمان رسیدگی به پروندههای کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز 25 روز است.
وی ادامه داد: واحدهای اجرای احکام این اداره کل نیز در طی 10 ماهه امسال 2 هزار و 465 فقره پرونده را با عملکرد 97.5 درصد و متوسط زمان 28 روز مختومه کردهاند.
اشرفی اظهارداشت: از مجموع کل پروندههای رسیدگی شده در 233 فقره پرونده تخلف احراز نشده و در زمینه متهمین رأی برائت صادر شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: با توجه به اینکه اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی وظیفه رسیدگی به تخلفات اعلامی را بر عهده دارد اما سعی میکند همراه سایر ادارات و سازمانهای عضو کمیسیون تنظیم بازار استان با جدیت امر نظارت بر بازار و بهبود فضای کسب و کار را پیگیری کنند و در این رابطه از شهروندان استان درخواست میشود هرگونه گزارش تخلف در بازار را از طریق سامانه 135 تعزیرات حکومتی و یا 124 ستاد خبری اعلام کنند.
انتهای پیام/ ت