خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پل میان ساختمان شورای شهر و شهرداری تهران خلاف قانون است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 01 شهریور 1398 - 05:41
عضور شورای شهر تهران گفت: پلی که ساختمان شورای شهر و شهردای پایتخت را به هم وصل کرده خلاف قانون است.
ساختمان،پل،كميسيون،شوراي،شهر

نژاد بهرام در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
زهرا نژاد بهرام عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وجود پل ارتباطی در طبقه هفتم ساختمان شورای شهر که آن را به ساختمان شهرداری تهران متصل می کند، گفت: این کار از نظر قانونی اشکال دارد و باید طبق قانون عمل شود.
عضو شورای شهر با اشاره به تخلف ساختمان پالادیوم در ایجاد پل ارتباطی در طبقات بالا با یک ساختمان دیگر گفت: از نظر من اگر این کار مانعی ایجاد نکند و در جهت تامین منافع عمومی باشد اشکالی ندارد، اما چون این کار از نظر قانونی اشکال دارد و پرونده پالادیوم هم به کمیسیون ماده 100 رفته، لذا چه در مورد شورا و چه در مورد پالادیوم خلاف قانون است.
وی ان اظهار کرد: نمونه ای دیگر از این تخلف مربوط به بیمارستان پارس در بلوار کشاورز است که باید نسبت به آن ورود کرد.
انتهای پیام/
کمیسیون ماده صد رای به تخریب پل ساختمان پالادیوم داده است