سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منطقه ویژه‌ای که اعتبار ویژه نمی‌گیرد

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 12:18
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی گفت: بعد از گذشت سه سال فقط هشت میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبار استانی به منطقه ویژه اقتصادی بجنورد اختصاص یافته است.
فاز،اعتبار،منطقه،بجنورد،اختصاص،تومان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی گفت: بعد از گذشت سه سال فقط هشت میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبار استانی به منطقه ویژه اقتصادی بجنورد اختصاص یافته است.
سیاوش وحدت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی بجنورد در قالب دو فاز ساخته می‌شود، افزود: طی سال ۹۵ برآورد شد تا طی دو سه سال مبلغ ۲۳ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی به این پروژه اختصاص یابد.
وی ادامه داد: با افزایش قیمتی که در سال جاری اتفاق افتاد باید برای تکمیل این فاز حدود ۲۷ تا ۲۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شود.
با اعتبار اختصاص یافته اقداماتی همچون خدمات رسانی آب، برق، گاز، تلفن و اینترنت انجام شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون با هفت سرمایه‌گذار برای ایجاد واحدهای تولیدی در این منطقه قرارداد منعقد شده است، توضیح داد: واحدهای صنعتی ساخته شده در حوزه ساخت جرثقیل سقفی، آب رادیاتور و ساخت دستگاه CHP است.
منطقه ویژه اقتصادی بجنورد در قالب دو فاز انجام می‌شود که فاز نخست آن مساحت ۴۰ هکتار و فاز دوم سماحت ۲۰۶ هکتار را دارد.
مطالعات فاز دوم در حال انجام است و تا پایان اردیبهشت ماه به پایان خواهد رسید.
انتهای پیام