خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از 96 پروژه اقتصادی و عمرانی در مراوه‌تپه

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 12:16
فرماندار مراوه‌تپه از کلنگ‌زنی و بهره‌برداری 96 پروژه در ایام دهه فجر سال جاری در این شهرستان خبر داد.
شهرستان،افتتاح،انقلاب،اشتغالزايي،خورشيدي،اقتصادي،اسلامي،پنل، ...

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در جای جای نقطه این کشور دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در ایام دهه فجر رونمایی می‌شود و بسیاری از پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و فرهنگی و غیره افتتاح، کلنگ‌زنی و یا به بهره‌برداری می‌رسد.
شهرستان مَراوه‌تَپه از شهرستان‌های استان گلستان و ترکمن‌صحرای ایران است و مرکز این شهرستان مراوه‌تپه است که این شهرستان در نزدیکی مرز ترکمنستان واقع شده‌است.
در این زمینه گفت و گویی با «یازمراد کوسه‌غراوی» فرماندار شهرستان مراوه‌تپه صورت گرفت که در ادامه با هم می‌خوانیم.
*فارس: از مهمترین پروژه‌های شهرستان مراوه‌تپه که قرار است در ایام‌الله دهه فجر سال جاری افتتاح و یا کلنگ‌زنی شود را بیان کنید؟
کوسه‌غراوی: به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران قریب به 96 پروژه عمرانی، اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان مراوه‌تپه کلنگ‌زنی و به بهره‌برداری می‌رسد.
پروژه‌هایی که در زمینه اقتصادی و اشتغالزایی در سطح شهرستان مراوه‌تپه افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد می‌توان به پرورش شتر و بسته‌بندی تولیدات وابسته از جمله دوغ شتر را داریم و همچنین در زمینه پروژه‌های عمرانی می‌توان به برق، گاز، راه روستایی، اجرای طرح‌های هادی روستایی در روستاهای مختلف شهرستان مراوه‌تپه و افتتاح پنل خورشیدی در روستاهایی که فاقد برق هستند از جماه پروژه‌هایی است که در این شهرستان در ایام دهه فجر افتتاح می‌شود.
امروز غبارروبی گلزار شهدای شهرستان مراوه‌تپه آغاز کردیم با توجه به اینکه این انقلاب مرهون خون پاک شهدای انقلاب اسلامی است.
*فارس: در راستای افتتاح پروژه‌های اشتغالزایی و اقتصادی در این شهرستان چه تعداد از افراد به صورت مستقیم و غیرمستقیم دارای شغل خواهند شد؟
کوسه‌غراوی: در راستای اشتغالزایی تعداد 111 نفر در قالب پروژه‌های اقتصادی و اشتغالزایی انشالله در این شهرستان مشغول به کار و فعالیت خواهند شد.
*فارس: ایجاد پنل خورشیدی در کدام روستای شهرستان مراوه‌تپه صورت گرفته است و چه میزان اعتبار در این زمینه اخذ شد؟
کوسه‌غراوی: پنل خورشیدی در روستای آق‌تقه قریچلی در حوزه بخش گویقدالی است و احداث پنل خورشیدی در این شهرستان بالغ بر 500 هزار تومان هزینه داشت که به صورت رایگان در اختیار مردم این وستا قرار داده شده است و این پنل‌های خورشیدی توسط اداره‌کل منابع‌طبیعی در اختیار مردم قرار داده شده است.
با توجه به اینکه چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با دهه مبارک ایام فاطمیه تقارن داشته است از همه ملت شریف ایران به ویژه مردم شهرستان مراوه‌تپه دعوت می‌کنم که حضور پرشور و پررنگی را در روز 22 بهمن‌ماه جاری از خود به نمایش بگذارند.
انتهای پیام/83019