خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداری‌های کشور ۸۵ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت اسلامی دریافت کردند

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | پنجشنبه، 31 مرداد 1398 - 22:47
مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از اختصاص ۸۵ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت اسلامی برای کمک به شهرداری‌های کشور خبر داد.
بودجه،مديركل،سازمان،اسدي

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، علی‌اکبر اسدی مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از اختصاص ۸۵ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت اسلامی برای کمک به شهرداری‌های کشور خبر داد و گفت: سهم هر استان از میزان اعتبار اوراق مشارکت اسلامی بر اساس پروژه‌های تعریف شده تعیین می‌شود.
او بیان کرد: ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیز برای تامین سوخت مورد نیاز سوخت شهرداری‌ها در نظر گرفته شده است.
مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مطالبات شهرداری‌ها از دستگاه‌های اجرایی اخذ و بدهی آن‌ها به دستگاه‌های دیگر از این محل پرداخت می‌شود.
اسدی افزود: در تبصره ۵ قانون بودجه سال‌جاری ظرفیت خوبی برای حمایت از شهرداری‌ها اعمال شده و پیرو آن مطالبات شهرداری‌ها اخذ و به خزانه واریز می‌شود.
انتهای پیام/م
مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در اردبیل