خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ هزار دانش آموز اتباع بیگانه در رفسنجان تحصیل می کنند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 31 مرداد 1398 - 20:10
رفسنجان - مدیر آموزش وپرورش شهرستان رفسنجان گفت: در حال حاضر حدود هفت هزار دانش آموز اتباع بیگانه در رفسنجان تحصیل می کنند.
مدارس،رفسنجان،تربيت،دانش،آموزش،پرورش،شهرستان،آموزان،نفر،تقوي ...

حسین تقوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزش و پرورش شهرستان با توجه به وجود بیش از ۵۸ هزار دانش آموز و هفت هزار و ۹۰۷ مربی و فرهنگی از گستردگی زیادی برخوردار است.
وی افزود: سه هزار و ۲۱۱ نفر نیز از فرهنگیان رفسنجان بازنشسته شدند و دو هزار نفر هم در بخش غیر دولتی مشغول به فعالیت هستند.
آموزش و پرورش خانواده وسیعی است و وظایف مهم وگسترده ای دارد باید کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی داشته باشیم.
وی عنوان کرد: بازسازی و بهسازی مدارس را دنبال می کنیم که از اهداف بلندمدت است.
وی ادامه داد: مشکل عمده ما ساختمان های غیراستاندارد و غیر مستحکم در رفسنجان است.
مدرسه با ۵۰ سال ساخت را داریم و دلهره این را داریم که بر سر دانش آموزان تخریب شوند.
مدیرآموزش و پرورش رفسنجان با بیان اینکه ۳۳ درصد دانش آموزان شهرستان در مدارس غیردولتی مشغول تحصیل هستند، اضافه کرد: آموزش و پرورش بودجه دولتی برای تعلیم و تربیت ندارد گرچه مدارس خاص، شاهد، هیئت امنایی و ...
شهریه های مصوبی دارند، تعدادی مدارس هم دولتی هستند باید پول بیمه و کتاب را دریافت کنند.
تقوی تصریح کرد: حدود هفت هزار نفر دانش آموز اتباع بیگانه در رفسنجان مشغول به تحصیل هستند، طبق بخشنامه سراسری اتباع حق شرکت در مدارس ایرانی را دارند و در رفسنجان در اکثر مدارس این اتباع جدا هستند و بیشتر این دانش آموزان از افغانستان هستند و تعدادی انگشت شمار از کشورهای دیگر داریم و این افراد مهمان ما هستند.
وی با بیان اینکه کمبود معلم ابتدایی در مدارس این شهرستان احساس می شود، یادآور شد: ۱۵۰ نیروی ابتدایی کمبود داریم که ۷۰ معلم حق التدریس از سال گذشته تعیین تکلیف نشده اند که در صورت تعیین تکلیف و جذب آنها از ۱۵۰ نفر کم می شوند و ۸۰ مربی دیگر کم داریم.
مدیر آموزش و پرورش رفسنجان به اعتبارات مورد نیاز برای امر تعلیم و تربیت دانش آموزان شهرستان اشاره کرد و افزود: یک میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومان اعتبارات امسال (۹۸-۹۹) برای بهسازی مدارس و تأمین تجهیزات مدارس است که پیشنهاد به استانداری و فرمانداری دادیم که به تدریج جذب و به کار گرفته می شود.
تقوی ابراز کرد: جهاد آموزشی در رفسنجان نیاز است و همه باید دخیل باشیم، بحث آینده شهر و فرزندانمان است که به نحو احسن به آنها تعلیم و تربیت داده شود؛ دیدگاهمان باید وسیع باشد و هر یک به سهم خود خدمتی در این امر کنیم.
وی افزود: در مورد جهاد آموزشی در وهله اول دست خیران را می بوسیم و از دیگران هم تقاضا داریم که به کمک ما بیایند جایگاه آموزش در سند تحول بنیادین آموزش برای تربیت است تا فرزندان را برای زندگی بهتر تربیت کنیم متخصص بدون علم و بدون تعهد و بدون تربیت نمی خواهیم و نیاز نیست.