سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی و دستگیری عامل اسید پاشی بر روی خودرو در ایلام

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 31 مرداد 1398 - 10:47
ایلام - رئیس پلیس امنیت عمومی ایلام از شناسایی و دستگیری عامل اسید پاشی بر روی یک دستگاه خودرو در شهر ایلام خبر داد.
پليس،سرهنگ،جمشيد،ايلام،مراجع،پور

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی جمشید پور صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برابر گزارش واصله مبنی بر وقوع یک مورد اسید پاشی بر روی خودرو یکی از شهروندان در شهر ایلام ، بلافاصله شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان بصورت ویژه در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی پس از انجام تحقیقات اولیه و همچنین استفاده از ابزارهای نوین پلیسی، توانستند این متهم را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی دستگیر کنند.
سرهنگ جمشید پور تصریح کرد:طی بررسی های صورت گرفته متهم دستگیر شده دارای ۱۲ فقره سابقه قضایی بود که پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قانونی و از آن طریق نیز روانه زندان شد .
رئیس پلیس امنیت عمومی انتظامی استان ایلام در پایان از شهروندان خواست هشدارها و توصیه های پلیس را جدی بگیرند و در صورت مشاهده هرگونه ایجاد مزاحمت و ناهنجاری توسط اراذل و اوباش از طریق مرکز فوریت های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.