خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم چهلمین روز ارتحال ‌آیت‌الله شاهرودی در قم برگزار شد‌

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 31 مرداد 1398 - 09:09
مراسم چهلمین روز ارتحال ‌آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی مرجع تقلید فقید شیعیان با حضور علما و اساتید حوزه علمیه درقم برگزار شد.
شاهرودي،سيد،مرجع،تشيع،بيت،مراسم،جهان،تسنيم،العظمي،سيدمحمد،نجف

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مراسم چهلمین روز ارتحال حضرت آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی مرجع تقلید فقید شیعیان شامگاه چهارشنبه با حضور علما و اساتید حوزه علمیهدر مسجد امام رضا(ع)برگزار شد.
آیت الله سید عبدالهادی حسینی شاهرودی عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی عراقی رئیس دفتر رهبری در قم،حضرات آیات سیدحسین شاهرودی، سید کاظم شاهرودی،سیدعلی‌نقی اردبیلی، سیدجعفرعلم‌الهدی،سید مرتضی موسوی اصفهانی، نمایندگان بیوت مراجع، طلاب و روحانیون و اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور داشتند.
حجت‌الاسلام و المسلمین احمد نورایی یگانه در این مراسم سخنرانی کرد.
به گزارش تسنیم، آیت‌الله العظمی سیدمحمد شاهرودی مرجع بزرگ جهان تشیع متولد سال 1304 در نجف و فرزند مرجع عالی‌قدر جهان تشیع مرحوم آیت‌الله‌ سید محمود شاهرودی بود که روز شنبه 16 تیرماه به دلیل بیماری در بیمارستانی در تهران و در سن 94 سالگی دارفانی را وداع گفت.
این مرجع بزرگ و جلیل‌القدر صاحب تألیفاتی چون توضیح مناسک حج، دروس فی احکام النساء و ذخیره المؤمنین لیوم الدین بود که به خاطر استعداد و ذکاوت فوق‌العاده‌ای که داشت در سن 39 سالگی درس خارج فقه و اصول را در نجف تدریس می‌کرد.
یکی از اقدامات عظیم بیت آیت‌الله‌ شاهرودی سنت پیاده‌روی کربلاست و این بیت معظم از بنیان‌گذاران این حرکت عظیم مردمی هستند و آیت‌الله‌ العظمی سید محمود شاهرودی مرجع بزرگ جهان تشیع از مؤسسین این اقدام است و فرزند برومند ایشان آیت‌الله‌ سید محمد شاهرودی این حرکت را ادامه داد و تثبیت این پیاده‌روی مرهون بیت آیت‌الله‌ شاهرودی است.
انتهای پیام/ش