خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات مرد در حال خودکشی در آخرین لحظه! +فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | پنجشنبه، 31 مرداد 1398 - 06:30
مرد هندوستانی که در خانه‌اش خود را حلقه‌ آویز کرده بود و با مرگ فاصله‌ای نداشت در آخرین لحظات توسط ماموران پلیس نجات یافت.
نجات،مرد،ماموران،پليس،قرباني،جان،ويدئو

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، واکنش سریع ماموران پلیس هندوستانی موجب نجات جان یک مرد میانسال هندوستانی در حین خودکشی شد.
«ساتیندر یاداو» و «کولدیپ» دو تن از ماموران پلیس با حضور سریع و به‌موقع در خانه این مرد و انجام عملیات نجات یا CPR موفق به نجات جان او شدند.
زن قربانی پس از بازگشت به خانه و مشاهده صحنه خودکشی همسرش، بلافاصله با پلیس تماس گرفته بود.
بیشتر بخوانید: مادر سهل‌انگار مرگ دردناک پسرش را رقم زد!
ویدئویی که توسط همسر قربانی از طریق تلفن همراه ضبط شده است لحظه نفس‌گیر نجات این مرد را به تصویر می‌کشد.
در این ویدئو مشاهده می‌شود که یکی از ماموران پلیس بلافاصله با بیرون آوردن طناب از گردن قربانی او را روی تخت قرار می‌دهد.
در حالی که یکی از ماموران عملیات نجات را روی این مرد انجام می‌دهد، مامور دیگر برای انتقال وی به بیمارستان درخواست آمبولانس می‌کند.
این ویدئو نشان می‌دهد که ماموران پلیس موفق به نجات جان این مرد می‌شوند.
در انتهای این ویدئو قربانی در‌ حالی‌ که شروع به نفس‌کشیدن کردهاست، دیده می‌شود.
سرانجام این مرد با یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان منتقل و از مرگ نجات یافت.
گفتنی است؛ این اتفاق در تاریخ ۲۰ آگوست و در منطقه اوتار پرادش هند رخ داد.
انتهای پیام/
واکنش سریع ماموران پلیس ناجی جان مرد در حال خودکشی شد