خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماکرون: به مقامات ایران پیشنهادهایی ارائه می کنم

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 23:17
رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد که در دیدار آتی خود با مقامات ایران پیشنهادهایی برای کمک به کاستن از تنشها میان تهران- واشنگتن ارائه خواهد کرد.
برگزاري،روز،ايران،امانوئل،پيشنهادهايي،جي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه روز چهارشنبه اعلام کرد که پیش از برگزاری نشست «جی هفت» با مقامات ایران دیدار و پیشنهادهایی برای کمک به کاستن از تنشها میان تهران- واشنگتن ارائه خواهد کرد.
ماکرون خطاب به خبرنگاران گفت: «در ساعات آتی پیش از برگزاری نشست جی هفت، با [مقامات] ایران دیدارهایی خواهم داشت تا به آنها پیشنهادهایی ارائه کنم».
گفتنی است که «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه کشورمان اواسط هفته جاری از دیدار با امانوئل ماکرون و «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه این کشور در روز جمعه خبر داد.
دو دیپلمات فرانسوی نیز اعلام کردند که برگزاری یک نشست مشترک در روز جمعه رویدادی محتمل است، اما به دلیل حساسیت پرونده ایران این موضوع تاکنون علنی نشده است.
گفتنی است که با وخیم شدن روابط میان تهران- واشنگتن در ماههای اخیر، دولت فرانسه کوشیده است تا نقش یک میانجی را ایفا کند؛ هرچند که تاکنون دستاوردی نداشته است.