حذف پیچهای جاده یاسوج
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 20:45
یاسوج- فرماندار شهرستان چرام گفت: حذف پیچهای خطرناک مسیر آب حیات در جاده یاسوج- سرفاریاب، ۱۹۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، هادی فتاحی افزود: با برنامه ریزیهای انجام شده ۱۰ نقطه حادثه خیز در محور باغچه سادات - سرفاریاب ایمن سازی می شود.
وی بیان داشت: تصادفات بدی در پیچهای منطقه جوخانه و آب حیات به وقوع پیوسته و اصلاح نقاط حادثه خیز برای ایمن سازی این مسیر ضروی است.
فتاحی اظهار داشت: با همکاری اداره راه و شهرسازی تا قبل از دهه فجر این طرح با حذف نقاط حادثه خیز ایمن سازی می شود.
وی افزود: طی چهار سال گذشته عملیات ارتقای این محور از محور فرعی به اصلی و از دوراهی سپیدار یاسوج آغاز شده که تاکنون حدود ۶۰ درصد از کل مسیر به جاده اصلی ارتقا یافته است.
فتاحی اظهار داشت: جاده باغچه سادات- سرفاریاب از محورهایی است که شهرستان کهگیلویه را به جاده اصلی پاتاوه - دهدشت وصل می کند.