خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت تنفسی ۱۹ کارگر در شرکت فرنخ قزوین

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 16:50
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت و فوریت‌های پزشکی قزوین از مسمومیت تنفسی ۱۹ کارگر در شرکت فرنخ خبر داد.
قزوين،حادثه،پزشكي،مديريت،مركز

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت و فوریت‌های پزشکی قزوین از مسمومیت تنفسی ۱۹ کارگر در شرکت فرنخ خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت و فوریت‌های پزشکی قزوین، مهدی حسینی مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قزوین اظهار کرد: ساعت ۹ و ۱ دقیقه روز 29 مرداد خبری مبنی بر مسمومیت تنفسی در شرکت فرنخ اعلام شد.
وی افزود: پس از اعلام به دلیل آمار بالای مصدومان حادثه به سرعت یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.
حسینی خاطرنشان کرد: در این حادثه مشخص شد که ۱۹ نفر دچار مصدومیت شده‌اند که از این تعداد ۱۶ نفر به بیمارستان ولایت قزوین و سه نفر نیز به بیمارستان بوعلی سینای قزوین اعزام شدند.
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت و فوریت‌های پزشکی قزوین در پایان گفت: کارگران شرکت فرنخ به دلیل نشت دود یا غبار از دستگاه دچار مسمومیت تنفسی شده‌اند که البته علت اصلی حادثه توسط کارشناسان در دست بررسی است.
انتهای پیام