خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انقلاب اسلامی ایران امتداد غدیر است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 16:03
یاسوج- امام جمعه موقت شهر شیراز گفت: انقلاب اسلامی امتداد غدیر است و امام خمینی (ره) ریشه حکومت فاسد سلطنتی را ریشه کن و انقلاب اسلامی را بنیان گذاری کردند.
ولايت،اردكاني،غدير،فقيه،امام،تقوي،احمد،دين،مير،تكليف،مرحوم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین ابوفاضل اردکانی بعدازظهر چهارشنبه در مراسم ختم مرحوم " آیت اللهمیر احمد تقوی" که در یاسوج برگزار شد، افزود: غدیر، روز کمال دین و نازل شدن آیه کمال دین بود.
وی بیان داشت: در روز غدیر تکلیف رهبری مسلمانان، مشخص و با بیان نام ائمه یکی پس از دیگری تکلیف امامت مسلمین مشخص شد.
اردکانی افزود: لقب امیر المومنین، تنها منحصر به حضرت علی (ع) است و در روز غدیر مسلمانان با آن امام بیعت کردند.
وی تصریح کرد: یک بعد از واقعه غدیر شامل این امر بود که خداوند امام را معرفی کند و انتصاب امام از جانب خداوند است و در زمان غیبت، طبق احادیث ولایت فقیه زعامت مسلمانان را برعهده می گیرد.
اردکانی با بیان اینکه در کتاب های مختلف به ولایت حضرت علی (ع) اشاره شده است، گفت: امروز نیز در احکام، تمام اختیارات پیامبر و امام معصوم، را ولایت فقیه دارد.
امام جمعه شیراز اظهار داشت: تمام اختیارات معصوم را ولی فقیه دارد و به این امر ولایت تشریعی می گویند و ولایت تکوینی نیز وجود دارد که ولایت فقیه به این نوع ولایت نیاز ندارد.
وی با اشاره به فعالیتهای مختلف مرحوم میر احمد تقوی در حوزه دین گفت: آثار ماندگاری از این مرحوم به جای مانده که مدارس و حوزه های علمیه از جمله این آثار هستند.
اردکانی یکی از مهمترین آثار مرحوم‌ میر احمد تقوی را تاسیس حوزه علمیه دهدشت عنواتن کرد و افزود: ایشان عالمی متقی، مجاهد و دین دار بود.
وی بیان داشت: ضایعه درگذشت این عالم مجاهد را به مردم و مسئولین استان کهگیلویه تسلیت می گویم.
وی یکی از خصوصیات این عالم گرانقدر را اخلاق عنوان کرد و گفت: ایشان به دنبال ثروت، مقام و یا شهرت نبودند و هر کجا تکلیف داشتند، حضور می یافتند.
اردکانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز نفوذ در منطقه، پیشرفت نظامی و اقتدار ایران، منطقه مدیون غدیر است، افزود: به برکت ولایت فقیه آمریکا از قدرت ایران در منطقه می ترسد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم ترحیم میر احمد تقوی با حضور مردم و دوستداران این عالم بزرگوار، مسئولان استانی و شهرستانی، و ...در مصلی شهر یاسوج برگزار شد.