خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی صحیح نمایه‌های اصیل فرهنگی وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد است

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 15:22
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از اساسی‌ترین وظایف و نقش‌های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح کلان و خرد شناسایی صحیح نمایه‌های اصیل فرهنگی و کوشش صادقانه برای معرفی آن به جوانان و نوجوانان این سرزمین است.
فرهنگ،اسلامي،قزوين،ارشاد،فرهنگي،استان،وزارت،تهاجم،عترت،مديرك ...

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از اساسی‌ترین وظایف و نقش‌های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح کلان و خرد شناسایی صحیح نمایه‌های اصیل فرهنگی و کوشش صادقانه برای معرفی آن به جوانان و نوجوانان این سرزمین است.
به گزارش ایسنا، آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با حضور عبدالهادی فقهی‌زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی غیاثی ندوشن مدیرکل امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین و مسئولان استانی در سالن اجتماعات مرحوم امامی استانداری قزوین برگزار شد.
عبدالهادی فقهی‌زاده در این مراسم که در غیاب نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه قزوین همچنین نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: چهار برهه و حادثه بزرگ بعثت نبوی، عید غدیر، واقعه عاشورا و انتظار مهدی موعود در تاریخ اسلام همواره مورد توجه و تأکید است.
وی افزود: عید غدیر همواره به‌عنوان عیدی بزرگ در راستای توجه به اوامر الهی و واقعیتی مسلم در جهان اسلام مطرح است و هر انسان مخلصی از دل‌وجان علی (ع) و سیره آن حضرت را دوست دارد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: وجود انگاره‌های تهاجم و شبیخون فرهنگی که از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشته، در حالی بود که در ابتدای امر نسبت به آن هوشیاری و بصیرت چندانی نداشتیم و چرا و چگونه و کجا به وجود آمدن این انگاره‌ها و راه‌های مقابله با آن را نمی‌دانستیم.
این مسئول با بیان اینکه امروز تهاجم فرهنگی در قالب فرهنگ، هنر، رسانه، فضای مجازی و پدیده‌های نوظهور می‌خواهد انگاره‌های منفی و موهوم را علیه فرهنگ ملی و دینی ما بسازد، گفت: در حقیقت تهاجم و شبیخون فرهنگی به دنبال دور کردن ما از فرهنگ و اصالت و منش انسانی و ملی و دینی ماست.
وی با اعلام اینکه مخاطبان تهاجم فرهنگی تمامی مردمان کشورمان در جای‌جای کشور هستند، ادامه داد: دشمن در تلاش است خود را ریشه‌دار و ما را بی‌ریشه نشان داده و معرفی کند در حالی که فرهنگ ما بسیار با ارزش و با اصالت است، از طرفی می‌خواهد انگاره‌های مثبت و واقعی را نفی و انگاره‌های موهوم و منفی و خودساخته خود را جانشین آن کند.
این مسئول عنوان کرد: در مواجه فرهنگ‌ها در تهاجم فرهنگی دشمن باید در ابتدای امر نقش و جایگاه فرهنگ و هنر را بشناسیم چرا که شناخت ما باعث پاسداری و قد علم کردن انگاره‌های مثبت و مقلوب کردن انگاره‌های منفی می‌شود.
وی بیان کرد: یکی از اساسی‌ترین وظایف و نقش‌های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح کلان و خرد شناسایی صحیح نمایه‌های اصیل فرهنگی و کوشش صادقانه برای معرفی آن به جوانان و نوجوانان این سرزمین است.
فقهی‌زاده با اشاره به جایگاه استان قزوین در تاریخ کشورمان خاطرنشان کرد: قزوین که در قرن نهم پایتخت ایران بود یک دوره شکوفایی به‌تمام‌معنا را در عهد صفوی برای کشورمان رقم زد.
وی با اشاره به انتصاب مدیرکل جدید اداره فرهنگ و ارشاد استان قزوین تصریح کرد: امیدواریم مدیر جدید حوزه فرهنگ قزوین بتواند در سایه‌سار فرهنگی و هدایت‌های علمای این استان و مسئولان ارشد آن در راهبری جامعه فرهنگی و هنری این استان تلاش کند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان ضمن تقدیر از خدمات مدیر سابق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: مدیرکل جدید نامزد مدیرکلی در استان‌های مختلف بود و امیدواریم قزوین آغاز تصدی وی در جایگاه‌های بزرگ‌تر باشد.
انتهای پیام