راز «جنگل جیغ» برملا شد/پایان کابوس وحشت چندین ساله در طرقبه مشهد+تصاویر
روستایی به نام «سربرج» در مشهد سالانه به دلیل داشتن پدیدهای وحشتناک میزبان تعداد زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، جنگل همواره یکی از جذابترین مکانهای طبیعی و گردشگری برای گذراندن اوقات فراغت افراد در روزهای تعطیل است.
این جاذبه خدادادی علاوه بر زیبا بودن ممکن است کمی ترسناک به نظر برسد.
تصور کنید شب هنگام از لا به لای درختانی در جنگل، صدایی وحشتناک شبیه جیغ زنی که زنده زنده در آتش در حال سوختن است به گوش میرسد.
روستایی به نام سربرج در جنوب شهر مشهد بخش طرقبه، سالانه به دلیل داشتن پدیدهای وحشتناک میزبان تعداد زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است.
جنگل «سربرج» که به «جنگل جیغ» شناخته شده است.
روزهای عادی و آرامی دارد، اما به محض تاریک شدن هوا تا سپیده دم صدایی عجیب و ترسناک به گوش میرسد.
عدهای از ساکنان این منطقه، جنگل «سربرج» را نفرین شده میدانند که روح و اجنه در این روستا زندگی میکنند و صدای مخوف و دلخراش شب هنگام به علت وجود سکونت شیاطین است.
به گفته برخی از ساکنان این منطقه، منشا صداهای خوف آور به دلیل هجوم ملخهایی است که هنگام تاریکی هوا به درختان پناه میبرند.
عدهای دیگر عواملی ناشناخته مانند تغییرات آب و هوایی را عامل اصلی این پدیده ترسناک میدانند.
اما سروصدایی که از این جنگل به گوش میرسد شباهت چندانی به صدای جیرجیرک یا باد در بین درختان ندارد.
چرا که هنگام شنیده شدن این صداها حتی برگی از یک درخت هم به علت وزش باد تکان نمیخورد.همین امر عامل اصلی در جذب افراد کنجکاو و نترس به این پدیده شگفت انگیز برای ترشح هورمون آدرنالین شده است.
جنگل «سربرج» در دره رودخانهای قرار دارد که فصولی از سال خشک بود.
ابراهیم عرب، دهیار روستای «سربرج» طرقبه در این باره گفت: بخشداری منطقه برای روشن شدن راز این جنگل با فرستادن عدهای از کارشناسان برای تحقیقات مخصوص، این صدا را مربوط به جیرجیکهایی از نوع خاص در زبان محلی به نام «کز» اعلام کردند.
به گفته کارشناسان روی هر درختی در این منطقه نزدیک به ۳ هزار جیرجیرک در دو کیلومتری رودخانه هستند که بیش از ۴۰ روز نمیتوانند زندگی کنند و از بین میروند.
آواز گروهی تعداد زیاد جیرجیرک ها مانند صدای زوزه یا جیغ به نظر میرسد که باعث ترس و وحشت گردشگران و اهالی روستا می شود.
انتهای پیام/
راز جنگل جیغ چیست؟