خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

300 منزل آسیب‌دیده زلزله مسجدسلیمان توسط سپاه تعمیر و بازسازی می‌شود

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 12:55
مسؤول بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) استان خوزستان گفت: در زمینه کمک به زلزله‌زدگان شهرستان مسجدسلیمان، برنامه‌ای که پیش رو داریم تعمیر و بازسازی 35 مدرسه و 300 منزل آسیب‌دیده و احداث 5 مدرسه 6 کلاسه است.
مدرسه،بازسازي،مسجدسليمان،كلاسه،احداثي،وليعصر

مسؤول بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) استان خوزستان گفت: در زمینه کمک به زلزله‌زدگان شهرستان مسجدسلیمان، برنامه‌ای که پیش رو داریم تعمیر و بازسازی 35 مدرسه و 300 منزل آسیب‌دیده و احداث 5 مدرسه 6 کلاسه است.
یونس زبیدی امروز در در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مسجدسلیمان، اظهار کرد: در زمینه کمک به زلزله‌زدگان شهرستان مسجدسلیمان برنامه‌ای که پیش رو داریم تعمیر و بازسازی 35 مدرسه و 300 منزل آسیب‌دیده و احداث 5 مدرسه 6 کلاسه می‌باشد.
وی افزود: آواربرداری منازل مسکونی را نیز در برنامه خود گنجانده‌ایم که کارهای مقدماتی انجام شده است و حدود 5 پروژه بازسازی مدارس تاکنون آماده شده و تحویل داده شده است و 5 مدرسه دیگر نیز تا امروز بازبینی خواهند شد که در صورت تکمیل، تحویل داده شوند.
مسوول بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان، عنوان کرد: در تلاش هستیم که در اسرع وقت، مدارس احداثی و بازسازی را به مرحله بهره‌برداری برسانیم که دانش‌آموزان با نزدیکی سال تحصیلی دچار مشکل نشوند.
وی افزود: پروژه‌های بازسازی‌ را تا قبل از فصل بارندگی به اتمام خواهیم رساند و پروژه‌های احداثی نیز در صورت تامین اعتبارات تا آبان ماه سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید.
انتهای پیام/ح