خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک خبر تاسف‌بار؛ «دام‌ها نان‎خور شدند»/ اتلاف سالانه معادل 2 میلیون تن گندم در دامداری‌ها

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 12:54
رئیس اتحادیه صنعت دامپروری کشور می گوید، وزارت صنعت به بهانه ارزان نگه داشتن قیمت نان نرخ سبوس را افزایش داده اما از آن طرف خود نان وارد غذای حیوانات شده به طوری که برآورد می‌شود معادل 2 میلیون تن گندم به این صورت وارد غذای حیوانات می‌شود.
نان،تومان،قيمت،سبوس،افزايش،كشور،صنعت،دامپروري،اتحاديه

الله یار ولی زاده رئیس اتحادیه صنعت دامپروری کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: افزایش قیمت رسمی سبوس به 1250 تومان باعث افزایش ورود نان به دامداری ها و مرغداری ها به ویژه در جوامع روستایی شده است.
وی افزود: قیمت مصوب هر کیلوگرم سبوس در سال گذشته 520 تومان بود که در اوخر سال به یک باره به 840 تومان افزایش یافت و اکنون به 1250 تومان درب کارخانه رسیده است و تا این محصول به دست ما برسد 1500 تومان تا 1600 تومان قیمت پیدا میکند درحالی که قیمت هر کیلوگرم نان در روستاهای کشور 1200 تومان است.
رئیس اتحادیه صنعت دامپروری کشور ادامه داد: درحالی که قیمت نان ارزان تر از سبوس شده که ارزش غذایی آن 5 برابر سبوس است و روستائیان به سمت استفاده از خرید نان از نانوایی ها برای حیوانات خود رفته اند.
وی تصریح کرد: در حالی که محدودیتی برای خرید تعداد نان در کشور وجود ندارد، مشاهده می شود هر روستایی روزانه 30 عدد نان خریداری میکند و مشخص است این نان برای مصرف خانوار نیست.
ولیزاده گفت: روستائیان نان مصرفی مردم را به دلیل قیمت پایینی که در مقایسه با سبوس دارند با دیگر ضایعات کشاورزی از جمله کاه مخلوط می کنند و در جیره غذایی گوسفند، گوساله، مرغ و غاز قرار می دهند.
رئیس اتحادیه صنعت دامپروری کشور گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت به بهانه ارزان نگه داشتن قیمت نان نرخ سبوس را افزایش داده تا افزایش هزینه های کارخانه های آرد را جبران کند، اما از آن طرف خود نان وارد غذای حیوانات شده به طوری که برآورد می شود معادل 2 میلیون تن گندم به این صورت وارد غذای دام و طیور شود.
انتهای پیام/