سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شب‌های فرهنگی ایران و ترکمنستان برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 30 مرداد 1398 - 10:35
شب‌های مشترک فرهنگی ایران و ترکمنستان به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان‌شمالی برگزار می‌شود.
فرهنگي،تركمنستان،مشترك،ايران،بجنورد،هنرمندان

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عشق‌آباد، نخستین برنامه فرهنگی مشترک هنرمندان ایرانی و ترکمنستانی با عنوان «شب‌های مشترک فرهنگی ایران در ترکمنستان» از فردا پنجشنبه (31 مرداد ماه) به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌شمالی، شهرداری بجنورد و اداره کل میراث فرهنگی گردشگری در شهر بجنورد برگزار می‌شود.
بر این اساس هیئت 20 نفره‌ای از هنرمندان فعال در حوزه صنایع سنتی و همچنین حرکات آیینی کشور جمهوری ترکمنستان به دعوت رایزنی فرهنگی کشورمان در عشق‌آباد، در این برنامه شرکت خواهند داشت.
در این رویداد فرهنگی که با هدف افزایش سطح تعاملات فرهنگی دو کشور همسایه برگزار می‌شود، هنرمندان در مدت دو شب با دایر کردن غرفه‌های ویژه نمایش صنایع دستی، در محل مرکز سیاحتی «بش‌قارداش» بجنورد به ارائه آثار می‌پردازند.
پس از برگزاری نخستین نوروزگاه مشترک فرهنگی ایران و ترکمنستان در باجگیران، شب‌های مشترک فرهنگی دو کشور اقدام تازه‌ای از سوی مسئولین فرهنگی کشورمان است که با هدف افزایش ارتباطات فرهنگی دو ملت ایران و ترکمنستان را برگزار خواهد شد.