مدیران جهادی دیدهبانان شفافیت هستند/ رضایت مردم از ایجاد فضای ناامن برای مفسدان
عضو هیاترئیسه مجلس با بیان اینکه اگر گفتمان جهادی در جامعه ترویج شود رونق تولید و اقتصاد مقاومتی هم تحقق پیدا میکند گفت: مدیران جهادی دیدهبانان مسیر شفافیت هستند.

خبرگزاری فارس - وحید ونایی: طبیب 54 سالهای که هم اکنون دبیر هیئت رئیسه مجلس دهم است، نماینده مردم اسدآباد در پارلمان محسوب شده و سابقه حضور در 2 دور مجلس را در کارنامه خود دارد.
اکبر رنجبرزاده هم اکنون عضو کمیسیون بهداشت و درمان است.
وی معتقد است که اقدامات آیت الله رئیسی در قوه قضائیه در راستای مطالبات قدیمی مردم از دستگاه قضا برای برخورد انقلابی، قاطع و بدون ملاحظه با مفسدین ، رانت خواران و کسانی که به بیت المال دست درازی کردهاند، بوده است.
این عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: برپایی دادگاههای مفسدین در احیا جایگاه عدلیه در افکار عمومی موثر بوده و موجب افزایش اعتماد مردم به نظام و قوه قضائیه شده است که توانسته امید و شادی را در جامعه افزایش داده و رضایت آنها را از نظام ارتقا دهد.
وی اظهار داشت: وضعیت فعلی جامعه باید برای مجرمین و مفسدان و رانت خواران ومنفعت طلبان ناامن بوده و شرایط برای حضور مردم در امر تولید واقتصاد و تجارت کشور از امنیت بالایی برخوردار است.
این در حالی است که پیش از این وضعیت برعکس بوده است.
رنجبرزاده با تاکید بر لزوم ترویج گفتمان جهادی در جامعه خاطرنشان کرد: نیت گروههای جهادی که با اهداف سالم کار میکنند آرامش، امنیت و توسعه بخشهای مختلف کشور و بویژه مناطق محروم است لذا مسئولین بهتر است بروکراسی سد راه آنان را برداشته و اجازه دهند حلاوت رونق به مناطق محروم برسد.
وی افزود: در شرایط فعلی حمایت از کارآفرین و تولید کننده بخشی از گفتمان جهادی بوده و خدمات دهی مدیران و حذف بروکراسی به گروههای جهادی که میکوشند تحریمها و توطئههای ظالمانه آمریکا را خنثی کنند اقدام جهادی تلقی میشود.
عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: هر کسی که در مسیر رفع موانع در انقلاب اسلامی و کاهش دغدغههای نظام و تحقق رونق تولید گام بردارد جهادگر بوده و مروج گفتمان جهادی است.
رنجبرزاده گفت: اگر در عرصه اقتصادی معتقد به گفتمان جهادی باشیم نباید شب و روز بشناسیم و باید با تلاش و تدبیر، مردم را تکریم کنیم نه با شعار.
متن کامل این گفتوگو بدین شرح است:
فارس: اقدام اخیر آیتالله رئیسی رئیس دستگاه قضا در برخورد با اخلالگران و مفسدان اقتصادی را چگونه ارزیابی میکنید؟
رنجبرزاده: قوه قضائیه دقیقا در راستای مطالبات مردم در حال اقدام انقلابی است.
نگرانی عمیقی درباره جایگاه قوه قضائیه در جامعه وجود داشت و جایگاه این قوه بین مردم خدشهدار شده بود؛ قوه قضائیه و شخص آیتالله رئیسی با ورود قاطع به موضوع رسیدگی به پرونده مفاسد اقتصادی و مبارزه با رانت خواران ورود کرده و اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و حکومت احیا کردند.
قوه قضائیه در دوران رئیسی به ریل انقلاب بازگشت
یکی از برکات اقدام انقلابی رئیس قوه قضائیه احیای اعتبار و جایگاه قوه قضائیه و اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی بود و مردم هم به سیستم امید پیدا کرده و مردم میدانند که اخلالگران تحت تعقیب دستگاه قضایی قرار میگیرند.
مجرمین و مفسدان در بینظمی اقتصادی در جامعه در تکاپوی منفعت طلبی بوده و از محل منافع عمومی جامعه دست درازیهایی کردند و اینکه قوه قضائیه با این افراد برخورد قاطع کند موجب خوشحالی مردم شده است.
فارس: آیا برخوردهای صورت گرفته با مفسدین را مناسب میدانید و توانسته بازدارندگی ایجاد کند؟
رنجبرزاده: برخورد قاطع قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی و رانت خواران امید و جوانهای تازه در بین مردم ایجاد شده که اگر تداوم پیدا کند بدون تردید حال و هوای کشور را تغییر داده و ما را به سمت شرایط ابتدایی انقلاب و خاستگاه اصلی اقدامات قاطع و انقلابی بازمیگرداند.
ضرورت تداوم انقلاب اسلامی هم آن است که محیط برای کسانی که در راستای عدالت اجتماعی و خدمت به مردم و توزیع عادلانه امکانات و سالم سازی مسیرهای اقتصادی تلاش میکنند و همت میگمارند مورد رضایت مردم بوده و مطالبه آنها از حاکمیت هم در همین راستاست.
از شخص آیتالله رئیسی و تیم مدیریتی وی از اینکه با برخوردهای انقلابی و قاطع با مفسدان اقتصادی و رانت خواران برخورد کردند و موجب رضایت مردم و امید آنها به آینده شدند، تشکر میکنم.
ضمن اینکه وقتی با مردم صحبت میکنیم آنها از اینکه این قوه در راستای خواستههای به حق مردم حرکت کرده است خوشحالند و مفسدان در ناامنی کامل به سر میبرند موجب خواهد شد که تولید در کشور رونق بیشتری پیدا کند.
باید فضا برای مفسدین نا امن شود
محیط باید برای مجرمین و مفسدان و رانت خواران و منفعت طلبان ناامن شده و شرایط برای حضور مردم در امر تولید و اقتصاد و تجارت کشور از امنیت بالایی برخوردار باشد.
این در حالی است که پیش از این وضعیت برعکس بوده و برای عموم جامعه این امر خوشحال کننده است.
مبارزه با مفسدان و رانت خواران برای تقویت اقتصادی کشور و رشد و بالندگی کشورمان بسیار مفید است.
ضمن اینکه امکان تلاش برای سرمایهگذاری و تولید به وجود آمده و مانع از چرخش ثروتهای بادآورده شده و رانت خواران بساط خود را جمع خواهند کرد.
کسانی که با استفاده از روشهای مختلف دست خود را به بیتالمال دراز کرده و به جای اینکه با استفاده از فکر و اندیشه و علم خود به سمت تولید و تجارت بروند اما بدون زحمت و با دست اندازی به اموال بیتالمال به دنبال تقویت منافع اقتصادی خود هستند و از اینکه در دوره جدید قوه قضائیه این افراد امنیتی ندارند و تحت تعقیب قرار گرفتند بسیار خوشحالیم.
فارس: وقتی فساد در کشور وجود داشته باشد کار و تولید رخت بر میبندد.
آیا عاری شدن جامعه از مفسدین تاثیری در رونق دارد؟
رنجبرزاده: هم اکنون حال و هوای قوه قضائیه برای مجرمین ناامن بوده و امنیت برای مردم و خدمت گزاران در امر تولید و اشتغال و آنانی که طبق تاکید مقام معظم رهبری در راستای رونق تولید و اشتغال در حال فعالیت هستند، امن است.
رضایت مردم از پاکسازی دستگاه قضا برای گام دوم انقلاب
امیدوارم تیم فعلی قوه قضائیه در مسیر سالم سازی و پاکسازی و ایجاد امنیت و آرامش در جامعه موفق بوده و موجب رضایت همگان را فراهم کند.
امیدوارم در دهه چهارم انقلاب اسلامی و گام دوم جمهوری اسلامی و 40 ساله بعدی ضرورت دارد که قوای سه گانه محیط را از حضور افراد مفسد و رانت خوار و کسانی که نیت خیر برای جامعه ندارند، عاری باشد و آنها که عملکردشان برای مردم شر است به حاشیه رانده شده و افراد سالم و پاکدامن و دارای حاشیه امنیت بالا و دلسوز و نگران برای کشور در راس مسئولیتها قرار گیرند.
راه تداوم انقلاب اسلامی سالم سازی ناوگان نیروی انسانی در کشور و نوسازی آن است.
فارس: مقام معظم رهبری بارها از اقدامات جهادی و فعالیت گروههای جهادی تمجید و آن را تایید کردهاند.
بسیاری معتقدند جامعه باید برای برون رفت از مشکلات فعلی به سمت اقدامات جهادی برود.
آیا این نظر را قبول دارید؟
رنجبرزاده: خیزی برای توسعه و ترویج فرهنگ جهادی در جامعه برداشته شده که البته این کار هنوز به نتیجه قابل قبولی نرسیده است ولی باید برای آنکه کار جهادی صورت گیرد کار بیشتر و برنامهریزی بهتری را در این راستا انجام دهیم.
باید همه راههای منجر به انحرافات را مسدود کرده و همه راههای منجر به سرعت بخشیدن به مسیر تولید را باز کرده و موانع لازم از مقابل این کار باید برداشته شده و در این راستا اقدامات اساسی انجام دهیم.
مسئولین کشور باید بدانند که نیت گروههای جهادی که با اهداف سالم کار میکنند میتواند موجب آرامش و امنیت جامعه شده و مسئولین باید از اقدامات آنها حمایت کنند.
موانع فعالیت گروههای جهادی را بر طرف کنیم
کار جهادی سیستم مدیریتی فعلی کشور باید به برداشتن موانع تولید و حمایت از اقدامات گروههای جهادی باشد تا روند اقتصادی کشور به قطار تولید باز گشته و موجب رونق در کشور شود.
بسیاری از بخشهای خصوصی به دنبال رانت بوده و راههای دور زدن بسیاری از امورات را میشناسند که میتوان با استفاده از کار جهادی این مسیرها را مسدود کرده و برای افرادی که با اراده قوی خود به دنبال تولید و تجارت و رونق اقتصادی در کشور هستند تسهیلاتی در نظر گرفته شود.
فارس: پیگیری و اجرای گفتمان جهادی در جامعه میتواند موجب برکات فراوانی شود.
در شرایط فعلی کار جهادی چقدر مفید است؟
آیا میتوانیم با توسعه فعالیت گروههای جهادی با تحریمها مقابله کنیم؟
رنجبرزاده: اقدام جهادی در شرایط فعلی از سوی کسانی صورت میگیرد که با کار شبانهروزی و بر گرفته از اقتصاد مقاومتی به دنبال رونق تولید بوده و سعی میکنند تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه کشورمان را خنثی کنند لذا مدیران کشور هم باید با فکر جهادی به دنبال خدمات به این افراد باشند.
در شرایط فعلی حمایت از کارآفرین و تولید کننده بخشی از گفتمان جهادی است ضمن اینکه حتما نباید یک مدیر در یک روستا حاضر بوده و کار جهادی کند بلکه وقتی موانع تولید را از مقابل تولید کننده بردارد هم کار جهادی محسوب میشود.
همچنین سرعت بخشیدن به امورات و کارها و حذف بوروکراسی در ادارات و فعالیت بیش از پیش در جهت خنثی کردن توطئههای دشمن هم اقدام جهادی محسوب میشود.
کار جهادی یعنی منفعت رساندن به انقلاب اسلامی
کار جهادی ایثارگرانه آن است که در شرایط فعلی فکر و اندیشه داشته و مسیر را برای آنکه دیگران از مسیری با سرعت عبور کنند و جامعه و انقلاب اسلامی به منفعت برسد هم کار جهادی محسوب میشود.
که میتوان به افزایش صادرات و کاهش واردات و رونق تولید و تسهیل کردن روند کاری بانکها اشاره کرد.
در کشورمان کم نداریم سرمایهگذارانی که نگران آن هستند در پیچ و خم اداری پیشنهاد پرداخت رشوه میشنوند تا کارشان پیش برود و اگر هم بخواهند سالم حرکت کنند ماهها و سالها باید معطل یک دستور بمانند.
فارس: بخشهای مختلف جامعه میتوانند نقش مهمی در بسط گفتمان جهادی داشته باشند.
شما میزان تقید مدیران بخشهای دولتی به اقدامات جهادی را چقدر میدانید؟
رنجبرزاده: مدیران جهادی میتوانند دیده بانان خوبی برای کشور در مسیر روشنگری و شفافیت و هموار کردن راه برای سرمایهگذاران و دلسوزان کشور در راه پیشبرد انقلاب اسلامی هستند.
هر دانشجو، هر دانشمند و هر مدیری که به دنبال رفع موانع در انقلاب اسلامی بوده و دغدغه نظام را برای پیشرفت بیشتر دارد جهادگر محسوب میشود ضمن اینکه هر کسی در راه رونق تولید گام بردارد ترویج کننده گفتمان جهادی است.
اگر گفتمان جهادی ترویج شود رونق تولید محقق میشود
برای رونق تولید باید همت شبانه روزی تمام مدیران متمرکز بر این موضوع باشد و این امر نیازمند عزم جدی میطلبد تا همگان بر اساس گفتمان جهادی اقدام جهادی کنند.
امیدوارم مدیران جهادی و انقلابی برای خود چیزی نخواهند و کسی که چیزی برای خودش نمیخواهد قطعا برای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را کرده و فقط دغدغه این نظام را دارد که شهدا، ایثارگران و جانبازان اینگونه فکر میکردند و مسیر هموار فعلی به دلیل تلاشهای خالصانه آنها بوده است.
اقدامات جهادی منجر به آن شده که انقلاب اسلامی که در دنیا حرفی برای گفتن دارد و اقتدارش روز به روز افزایش پیدا میکند به دلیل گفتمان جهادی است که برگرفته از آرمانها و اهداف مدنظر بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری و مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران است که همواره از خود،جان،مال، فرزندان و خانواده گذشتند تا اقدامات ماندگار در کشور ثبت شود.
مانع رخنه رانت خواران شویم
در عرصه اقتصادی هم اگر معتقد به گفتمان جهادی باشیم نباید شب و روز بشناسیم و با تلاش و تدبیر، مردم را تکریم کرده و از سرمایهگذاران به منظور اقدامات جدیدتر و توسعه فعالیتهای اقتصادیشان تشویق کنند تا سرمایههای آنها به سمت و سوی موضوعات کاذب سوق پیدا نکند و در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری به سمت تولید و اشتغال حرکت کنند.
تکریم مردم مراقبت از نحوه واردات و توزیع کالاهای اساسی تامین مایحتاج مردم و انجام کارهای انقلابی و برخورد با اخلالگران اقتصادی و ممانعت از رخنه رانت خواران و بستن راههای نفوذ بخشی از کارهای جهادی فعلی محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، مخاطبان گرامی با ثبت سوژهای در بخش «فارس من» با عنوان «برخورد قاطع و سریع دستگاه قضا با کارمندان یا روسای تضییع کننده بیت المال در دولت» و «فرهنگ جهاد و کار جهادی را ترویج کنیم تا مشکلات حل شود» خواستار پیگیری این موضوع شدند.
انتهای پیام/